Ο ΑΝΤ1 πατά το… pause στο «The Voice Kids»! Ολο το ρεπορτάζ…

Ο ΑΝΤ1 πατά το… pause στο «The Voice Kids»! Ολο το ρεπορτάζ… | tlife.gr

Ενα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα της νέας σεζόν, της σεζόν 2014-2015, ήταν η… λιλιπούτεια έκδοση του «The Voice», ήταν το «The Voice Kids»! Ετσι, αν έκανες όρεξη να δεις τους μικρούς μπόμπιρες σε πλήρη… μουσική δράση τον ερχόμενο χειμώνα στην τηλεόρασή σου, μου φαίνεται πως θα σε στεναχωρήσω.

Σε σημερινή συνάντηση που είχαν τα στελέχη του ΑΝΤ1 με τους τηλεοπτικούς συντάκτες, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του καναλιού Γιάννης Λάτσιος, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως σύμφωνα με το προγραμματισμό που κάνει και με τον σχεδιασμό του προγράμματος για την σεζόν 2014-2015, το «Voice Kids» δεν συμπεριλαμβάνεται στα πρότζεκτ εκείνα που θα κάνουν τελικά το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας από Γενάρη και μετά.

Το «Voice Kids» θα βγει στον αέρα το 2015, μόνο που δεν θα βγει τους πρώτους μήνες του νέου χρόνου, αλλά θα κρατηθεί στα μετόπισθεν για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τι σημαίνει αυτό; Πως το τάλεντ-σόου για τους μικρούς μας φίλους θα βγει στον αέρα το Φθινόπωρο του ΄15, ή αν προτιμάς με άλλα λόγια την σεζόν 2015-2016!

READ more