Ο ΑΝΤ1 βάζει στον… πάγο την Ευγενία Μανωλίδου;

Φήμες, φήμες, φήμες… Λατρεύουν την Ευγενία Μανωλίδου γι ΄αυτό και πάντα την συνοδεύουν, ανεξαρτήτως εποχής ! Ετσι, για ακόμα μία φορά, η ανερχόμενη tv-persona βρίσκεται να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικά σενάρια της εποχής και να βλέπει καθημερινά το όνομά της να φιγουράρει σε διάφορα ρεπορτάζ.

Αποτέλεσμα ; Αίφνης η Ευγενία παρουσιάζεται να έχει μπει από τους Αντεννικούς στον… πάγο, με την καλή έννοια ! Πως γίνεται αυτό; Οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, της έχουν προτείνει λέει, να αναλάβει την παρουσίαση του νέου τους και ήδη πολυσυζητημένου προγράμματος , “Dance on ice”, σύμφωνα με το οποίο όπως σας έχω πει, οι εγχώριοι σελέμπριτις αυτή την φορά, θα κληθούν να μας αποδείξουν το χορευτικό τους ταλέντο και ταμπεραμέντο, χορεύοντας πάνω σε… παγοπέδιλα, μιας και αντί για… παρκέ, θα υπάρχει… πίστα πάγου !

Και παρά το γεγονός πως οι φήμες οργιάζουν ισχυριζόμενες κάτι τέτοιο, οι άνωθεν κύκλοι του σταθμού, διαψεύδουν κατηγορηματικά το γεγονός πως βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ευγενία και πως της έχουν προτείνει το “Dance on ice”.

Η μοναδική συζήτηση που έχει κάνει μέχρι τώρα η Ευγενία με το κανάλι, έχει να κάνει – λένε – με την συμμετοχή της στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” από τον Μάρτιο και μετά.

Read More

And More