Ο Anthony Carbonel του X-Factor στο TLIFE: «Με κατέβασαν από το ταξί λόγω του κορονοϊού. Σοκαρίστηκα πολύ…»

Τον γνωρίσαμε μέσα από το “The Music school” ως παιδί θαύμα, ενώ στο πρόσφατο X-Factor κέρδισε το κοινό και την επιτροπή κατακτώντας μόλις στα 17 του την τρίτη θέση στο παιχνίδι.

Ευγενής και γλυκός ο Antony Carbonel εξομολογείται τα όνειρα του στο TLIFE, μιλά για το ρατσισμό που έχει βιώσει από τα παιδικά του χρόνια εξαιτίας της καταγωγής του από τις Φιλιππίνες, αλλά και τις έντονες αντιδράσεις που βίωσε τις τελευταίες ημέρες, τονίζοντας πώς τον κατέβασαν ακόμη και από ταξί εξαιτίας του κορονοϊού.

Τρεις μήνες έπειτα από το x-factorόπου κατάφερες να ξεχωρίσεις φτάνοντας στην τρίτη θέση κυκλοφορείς ήδη το πρώτο σου single. Μίλησέ μου για αυτό και πώς προέκυψε η συνεργασία σας τόσο με τον Αργύρη Ναστόπουλο από τους One, όσο και με την δισκογραφική Celestial Keys Records.

Ξαφνικά μετά την αποχώρηση μου από το παιχνίδι του X-Factor μου έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram ότι θα ήθελε ένα ραντεβού μαζί μου για να μιλήσουμε επαγγελματικά και μόνο για κάτι που έχει σκεφτεί πάνω στο τραγούδι. Χάρηκα πολύ γιατί ήξερα την όλη πορεία του με τους One και το πόσο δημιουργικός και εργατικός είναι σε ότι κάνει. Βρεθήκαμε στο studio που έχει και άκουσα προσεκτικά την πρόταση του και με χαρά δέχτηκα αφού άκουσα το τραγούδι με τίτλο “Η Καινούργια μου Ζωή” και το “Tell me” που μου πρότεινε και με χαρά δέχτηκα αφού ήταν στα ακούσματα μου. Υπέγραψα στην δισκογραφική του εταιρεία Celestial Keys Records και όλα όσα ονειρευόμουν πήραν μπρος και σιγά σιγά γίνονται πραγματικότητα. Το ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Τι σου έμεινε αλήθεια από το παιχνίδι;

Το γεγονός ότι έχω πολλά ακόμα να μάθω για τη μουσική και το παιχνίδι όντως σου μαθαίνει όχι μόνο μουσικές γνώσεις αλλά και το πως να ασχοληθείς με διαφορετικούς ανθρώπους.

Νομίζω πρέπει να ήταν πολύ όμορφη στιγμή που ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος είπε πώς ουσιαστικά εσύ είσαι το X-Factor.

Ήταν όντως πολύ όμορφη στιγμή όταν το είπε αυτό ο κύριος Tσαουσοπουλος και χαίρομαι πολύ για αυτό.

Είσαι μόλις 17 χρονών και μετράς ήδη τη συμμετοχή σου στο “X-Factor” αλλά και στο “Music School” πού πήγες σε ηλικία 12 ετών. Δεν θεωρείς πως είσαι μικρός για τόσο μεγάλη δημόσια έκθεση;

Νομίζω ότι είμαι στην ηλικία που θα ήθελα να με γνωρίσει ο κόσμος και να μεταφέρω ένα μήνυμα το ότι δεν έχει σημασία από που έρχεσαι, όλα είναι δυνατά αν ξέρεις που θέλεις να πας.

Από πού κατάγεσαι;

Από τις εξωτικές Φιλιππίνες.

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Πολύ όμορφα γεμάτα τραγούδι. Θυμάμαι κάθε φορά που γυρνούσα σπίτι και τραγουδούσα στο μηχάνημα καραόκε που είχαμε. Άκουγα ποπ μουσική και μπαλάντες, αγαπημένοι μου καλλιτέχνες είναι ο Prince και ο Michael Jackson.

Βίωσες ρατσισμό στην Ελλάδα;

Σίγουρα.

Ποιο είναι το χειρότερο σχόλιο που άκουσες;

Το ότι δεν είμαι Έλληνας για αυτό πρέπει να γυρίσω «στη χώρα μου».

Πώς το αντιμετώπισες;

Σίγουρα δεν έχω σκεφτεί ποτέ να χρησιμοποιώ βία για να αντιμετωπίζω αυτό το πράγμα.

Δήλωσες πως εξαιτίας του κορονοϊού σε κατεβάζουν ακόμη και από το ταξί. Είναι συγκλονιστικό…

Την πρώτη φορά που με κατέβασαν από το ταξί λόγω του κορονοϊού σοκαρίστηκα πολύ. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσε να μου συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό. Προσπάθησα να μην το κάνω τεράστιο θέμα μέσα μου κυρίως γιατί δε θα μου προσέφερε τίποτα περισσότερο πέρα από μια βαθιά στεναχώρια. Έχω μάθει πια να έχω ειδικούς κώδικες ώστε να είμαι δυνατός με όλα αυτά που έχω βιώσει ως ξένος.

Read More

And More