Ο Αχιλλέας Μπέος στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” για τον χωρισμό του μετά από 20 χρόνια γάμου! Video

Σαν “βόμβα” έσκασε πριν μερικές ημέρες η ανακοίνωση στα social media του Δημάρχου Βόλου ότι χωρίζει με τη σύζυγό του μετά από είκοσι χρόνια γάμου! Ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με μια ανάρτηση ότι εκείνος και η γυναίκα του Ευαγγελία Δαμιανάκη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βόλου σημείωσε: «Μετά από 20 χρόνια έγγαμης συμβίωσης με την Ευαγγελία Δαμιανάκη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα μήπως κάτι περισωθεί, η ρήξη στη μεταξύ μας σχέση είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη, εδώ και αρκετό καιρό. Και αν το δημοσιοποιώ είναι γιατί πιστεύω ότι σημαντικά ζητήματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική ζωή ενός προσώπου, που τέθηκε στην κρίση των συμπολιτών του και τιμήθηκε από αυτούς, πρέπει να γίνονται γνωστά.

Ο Αχιλλέας Μπέος βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” και αναφέρθηκε πρώτη φορά στον ξαφνικό χωρισμό του από τη δεύτερη σύζυγό του: “Στον πρώτο μου γάμο όταν παντρεύτηκα και χώρισα δεν το ήξερε κανένας, γιατί δεν ήμουν δημόσιο πρόσωπο άρα απέφυγα να δημοσιοποιήσω προσωπικά δεδομένα. Όμως όταν μια ολόκληρη πόλη επιλέγει με ένα τέτοιο ποσοστό και μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία για δήμαρχο τους, τον Αχιλλέα Μπέο, εγώ αισθάνομαι υποχρέωση απέναντί τους, οφείλω να ενημερώσω τους πολίτες για τα προσωπικά μου ζητήματα, έστω ένα μέρος της προσωπικής μου ζωής. Αυτός ήταν ο λόγος που το είπα”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More