Site icon TLIFE

Ο Charlie Sheen βρέθηκε γυμνός σε σουίτα ξενοδοχείου!

Ο Charlie Sheen βρέθηκε σε σουίτα ξενοδοχείου… γυμνός και μεθυσμένος! Οι άνδρες τη αστυνομίας που τον εντόπισαν υποστήριξαν ότο το δωμάτιο ήταν κατεστραμένο και ο ηθοποιοός είχε πιει τόσο πολύ που δεν καταλάβαινε τι του συνέβαινε!

Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα με τον αλκοολισμό πριν χρόνια και μετά από την καταδίκη του για οδήγηση ενώ ήταν μεθυσμένος υποτίθεται οτι είχε απεξαρτηθεί.

Ωστόσο η κατάσταση στην οποία τον βρήκαν οι αρχές δηλώνει ακριβώς το αντίθετο! Μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρχαν σπασμένες καρέκλες, ένας πολυέλαιος κατεστραμμένος και ρούχα και σεντόνια πεταμένα στο πάτωμα. Ο ίδιος υποστήριξε οτι βγήκε έξω για να διασκεδάσει και γύρισε με μια άγνωστη γυναίκα στο ξενοδοχείο ενώ στην συνέχεια διαπίστωσε οτι έλειπε το πορτοφόλι του.

Στο ίδιο ξενοδοχείο έμενε η πρώην γυναίκα του με τα παιδία τους και η οποία σοκαρισμένη συνόδευσε τον ηθοποιό στο αστυνομικό τμήμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός έχει κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό σε βάρος της συζύγου του και του είχε επιβληθεί φυλάκιση 30 ημερών σε αποτοξινωτικό κέντρο όπου και θα παρακολουθούσε 36 ώρες μαθημάτων διαχείρησης θυμού.

© 2024 tlife.gr