Ο Δ. Βλάχος αποκαλύπτει τις δυο αδυναμίες του! Η μια είναι οι… γυναίκες

Περιπλανώμενος και ωραίος, ο Δημήτρης Βλάχος το τελευταίο διάστημα πηγαινοέρχεται συνεχώς μεταξύ Αθήνας και Κύπρου, καθώς πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “Πανσέληνος” που προβάλεται από τον ΑΝΤ1 Κύπρου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και την ιδανική γυναίκα για αυτόν.

Ο γοητευτικός ηθοποιός χωρίς να κρύβει το άγχος του για την γενική αβέβαιη κατάσταση, ετοιμάζει μία εκπομπή στον ΑΝΤ1 με φάρσες, παρέα με τον Σάββα Πούμπουρα, ενώ ελπίζει, όπως λέει, ότι θα ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο η προβολή της σειράς του Πάνου Αμαραντίδη “Ελέυθερος και ωραίος” στην οποία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα από πέρυσι.
“Όλοι οι ηθοποιοί ζούμε πλέον με το φόβο, διότι δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει η αυριανή μερα.” είπε στο περιοδικό “HELLO!” και συνέχισε “Ακόμη και η δουλειά, την οποία μπορεί να κάνουμε, δεν έχουμε εμπιστοσύνη για το αν θα βγει τελικά στον “αέρα”!”.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι πιστεύει ότι μέσα από το τηλεοπτικό show “Dancing with the stars” στο οποίο περνούσε πολύ ωραία, μπόρεσε να αναδείξει τον χαρακτήρα του. “Με είχαν συνδέσει με τους ρόλους του κάπως άτακτου νέου, και μέσα από το συγκεκριμένο διαγωνισμό, συνειδητοποίησαν κάπως καλύτερα το ποιος είμαι. Είδαν τη σοβαρότητα και τη συνέπεια μου, στοιχεία τα οποία εκπέμπονται μέσα από τον πρωταθλητισμό.”
Όταν ρωτήθηκε τί αδυναμίες έχει ο Δημήτρης απάντησε “Τη σοκολάτα και τις γυναίκες” και δήλωσε σχετικά με το αν είναι πιστός “Προσπαθώ να είμαι πιστός και δεν σας κρύβω ότι το παλεύω” ενώ συνέχισε ότι δεν είναι πιστός όταν βαρεθεί, και αρχίσει να του ελκύει το ενδιαφέρον κάποια άλλη γυναίκα.

Η ιδανική γυναίκα για τον Δημήτρη Βλάχο πρέπει “να έχει αληθινό χαμόγελο και να είναι ειλικρινής” και συμπλήρωνει “Δε θέλω να είναι ψυχρή! Να χαμογελάει, και να με τυφλώνει ο ήλιος!” ενώ ψάχνει σε αυτήν τρεις αρετές “ Την εμπιστοσύνη, τη συντροφικότητα και την ειλικρίνεια”.
Τέλος, αναφέρει ότι θα ήθελε να κάνει μια ευτυχισμένη και μεγάλη οικογένεια όπως ήταν η δική του. “Θέλω πάρα πολύ να δημιουργήσω οικογένεια με πολλά παιδιά, και στα 60 μου χρόνια να βρίσκομαι σ’ένα σπίτι μαζί με τα παιδιά, τα εγγόνια μου και τα σκυλιά μου!”
Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More