O David Beckham αποκαλύπτει πώς προέκυψε το όνομα της κόρης του!

Την περασμένη Κυριακή ήρθε στον κόσμο η μονάκριβη κόρη του ζεύγους Beckham. Η ανακοίνωση έγινε μέσα από το προφίλ του Facebook που διαθέτει ο David, ο οποίος μάλιστα φρόντισε να μας ενημερώσει και για το όνομά της. Και το όνομα αυτής, Harper Seven!

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το όνομα της μικρούλας, πολλές φήμες κυκλοφόρησαν για το πώς το διάσημο και λαμπερό ζεύγος κατέληξε σε αυτή την επιλογή. Κάποιοι είπαν ότι ονόμασαν την κόρη τους Harper από μια ηρωίδα κινουμένων σχεδίων της Disney, ότι το Seven προέκυψε από το νούμερο της φανέλας που φορούσε ο David στην Manchester και το πιο ακραίο ότι η μικρή πήρε το όνομα Harper από το αγαπημένο περιοδικό της Victoria, το Harper Bazaar!

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ο David και πάλι μέσα από την σελίδα του στο Facebook αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το όνομα της μικρής!

Το Harper προέκυψε από το όνομα της συγγραφές του αγαπημένου βιβλίου της Victoria, την Harper Lee. Ο τίτλος του βιβλίου είναι “To Kill A Mockingbird” και άρα ουδεμία σχέση το όνομα Harper με οποιαδήποτε άλλη φήμη έχει κυκλοφορήσει!

Το εξώφυλλο του αγαπημένου βιβλίου της Victoria για το οποίο η ίδια αναμένεται να ακούσει πολλά. Μάλιστα, κατά το παρελθόν, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν γράψει ότι η Victoria δεν έχει ανοίξει ούτε ένα βιβλίο στη ζωή της. Τότε ο David είχε σπεύσει να την υποστηρίξει λέγοντας στον τύπο: “Η Victoria διαβάζει πολλά βιβλία. Μόνο που δεν προλαβαίνει να τα ολοκληρώσει γιατί έχει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα!”.

Seven: πώς προέκυψε;

Όπως είπαμε και παραπάνω, πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι υπέθεσαν ότι το Seven προέκυψε από την φανέλα που φορούσε ο David όταν έπαιζε στην αγαπημένη του ομάδα. Τι λέει ο ίδιος μέσα από την σελίδα του στο Facebook; “O ένας λόγος που δώσαμε στην κορούλα μας το όνομα Seven είναι όπως υποθέσατε το νούμερο της αγαπημένης μου ομάδας. Ο άλλος είναι διότι το επτά θεωρείται από πολλούς λαούς ένας τυχερός αριθμός. Επίσης, υπάρχουν τα Επτά θαύματα του κόσμου, τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου. Όλα αυτά μας οδήγησαν στην επιλογή του Harper Seven”.



Tρεις γιοι και μια κόρη: πώς νιώθουν οι Beckham

“To να έχεις ξαφνικά μια κόρη στο σπίτι είναι μια εντελώς νέα και διαφορετική εμπειρία! Το να έχεις ροζ στο σπίτι και λιλά είναι κάτι πολύ, πολύ νέο για μας! Επιπλέον, πρέπει να είσαι πολύ πιο κομψός με την κόρη σου από ότι είσαι με τους γιους σου. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναζήσει! Είναι μια εκπληκτική εμπειρία! Την παίρνω στην αγκαλιά μου κι εκείνη βγάζει ήχους, ανοίγει τα ματάκια της. Είναι μια υπέροχη στιγμή για μας!”.
Όσον αφορά την Victoria; Εκείνη ότι είχε να πει, το είπε μέσα από το Twitter της! “Είμαι ερωτευμένη!” ‘εγραψε μιλώντας για την μικρή Harper Seven. “Είναι το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο και τα αδέρφια της την λατρεύουν!”.

Read More

And More