Ο δικηγόρος της Σταρ Ελλας που εμπλέκεται στην υπόθεση υπόθαλψης εγκληματία: Δεν γνώριζε τίποτα!

Κανείς από τον χώρο της δεν μπορεί να πιστέψει πως το συγκεκριμένο μοντέλο και πρώην Σταρ Ελλάς είναι μπλεγμένη σε υπόθεση με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. Ο δικηγόρος της υπόθεσης Σάκης Κεχαγιόγλου, μίλησε στο Μίλα.

Για τον Αλέξη Φράγκο: “Ζητήσαμε νέα προθεσμία από τον ανακριτή Πατρών και νομιίζω θα μας χορηγηθεί. Κί έτσι η ετυμολογία θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη. Δεν θα απολογηθεί αύριο αλλά τη Μεγάλη Τετάρτη. Θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και θα απαντήσει στις ερωτήσεις του ανακριτή. Είναι σαφές ότι δέχεται την εμπλοκή του την εμπλοκή του…”

Για την Σταρ Ελλάς: Πρώτον να πω ότι εκπροσωπώ την κοπέλα και τονφίλο της τον πυγμάχο… Η κοπέλα δεν είχε ιδέα και δεν γνώριζε καν ότι καταζητείται ο άλλος ο εντολέας μου, ο 30χρονος, ο οποίος να προσθέσω ότι όταν συνελήφθη δεν είχε εκδοθεί καν ένταλμα σύλληψης. Όταν δεν υπάρχει ένταλμα, πώς είναι δυνατόν να υπάρχει υπόθαλψη εγκληματία; Σε αυτό το σπίτι άλλοι ήταν νωρίτερα, άλλοι ήταν αργότερα… Η αδερφή της κοπέλας (Σταρ Ελλάς) είναι η σύζυγος του ιδιοκτήτη του σπιτιού και τους είχαν επισκεφτεί.

Δες το βίντεο

Read More

And More