Ο δικηγόρος του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό στο ΤLIFΕ: “Τον γνωρίζει τον άνθρωπο αυτόν αλλά είναι αβάσιμες οι κατηγορίες”

Ένας γνωστός ηθοποιός που έχει παίξει σε δυο πολύ πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές σε μεγάλο κανάλι, βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο των αρχών. Πρόκειται για τον ηθοποιό που ο Δημήτρης Άνθης κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση.Ο Δημήτρης Άνθης που τον ακούσαμε να μιλάει για όσα βίωσε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου είναι αυτός που έχει κάνει μήνυση στον συγκεκριμένο ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίηση (Διάβασε εδώ)

Ο δικηγόρος του ηθοποιού Εμμανουήλ Ροδουσάκης μίλησε στο TLIFE, για τη θέση του πελάτη του: 

Έχει έρθει στα χέρια σας κάποια μήνυση για τον πελάτη σας; Η μόνη πληροφόρηση που έχω από το γραφείο της εισαγγελίας είναι ότι έχει ασκηθεί μια προκαταρκτική εξέταση και θα λάβουμε από μέρα σε μέρα αντίγραφα της δικογραφίας για να μπορέσει να απαντήσει ο εντολέας μου και να δούμε τι καταγγέλλεται.

Ο εντολέας, ο γνωστός ηθοποιός  με τον οποίο μιλήσατε σήμερα γνωρίζει τον άνθρωπο που τον εγκαλεί;

Ναι τον γνωρίζει. 

Τι σας είπε για όλες αυτές τις κατηγορίες που του προσάπτει

Μου έχει πει ότι είναι αβάσιμα όσα λέγονται και όσα αναφέρει ο κύριος αυτός. Αλλά θα τα δούμε θεσμικά όταν λάβουμε το κείμενο της καταγγελίας δεν θέλω να πω περισσότερα  αυτή τη στιγμή.

Να θυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Άνθης είχε πει μεταξύ άλλων για όσα βίωσε:

“Αφού έγινε η ταυτοποίηση με τον δικηγόρο, προχώρησα σε μήνυση, κατέθεσα την εμπειρία μου και ήδη έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Ο λόγος που είμαι εδώ είναι γιατί πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε. Είμαι 38 χρονών και ακόμα φοβάμαι. Όταν έκανα την κατάθεση, ένιωθα ακόμα φόβο.

Δεν θυμάμαι πώς βρέθηκα σπίτι του. Πρέπει να ήμασταν για κάποια γιορτή και τον περίμενα να φύγουμε μαζί. Στο μαγαζί που δούλευε ο αδερφός μου έγινε γιορτή και μετά με τη συναίνεσή μου φύγαμε μαζί.

Μου επιτέθηκε, σάστισα, τρόμαξα και απλά θυμάμαι, μη μπορώντας να κάνω κάτι βρέθηκα ακινητοποιημένος και κακοποιημένος σεξουαλικά. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο”.

Read More

And More