Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρέα με τον γιο του, Άρη!

Όταν το ημερολόγιο δείχνει μέσα Νοεμβρίου, πολλοί αρχίζουν και σκέφτονται τα Χριστούγεννα. Δρόμοι γεμάτοι λαμπάκια, στολισμένα σπίτια και βιτρίνες, όλα παίρνουν χρώμα και δίνουν τον γιορτινό ρυθμό. Φυσικά, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, μάλιστα, είναι από τους πρώτους που κάθε χρόνο μπαίνουν από νωρίς σε «christmas mood» και, μάλιστα, μας το δείχνουν μέσα από τα social media.

Φέτος, από νωρίς στόλισε το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Ο εκδότης και κριτή του My Style Rocks, ωστόσο, δεν το επιμελήθηκε μόνος του, αλλά είχε την βοήθεια του μικρότερου γιου του, Άρη. Μπαμπάς και γιος έβαλαν τα δυνατά τους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, αφού ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Ο ίδιος, φανερά ενθουσιασμένος από την όλη διαδικασία, αρχικά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ένα  βίντεο, στο οποίο είδαμε τον Άρη να βάζει έναν άγγελο στην κορυφή του δέντρου, ενώ εκείνος από μέσα τραγουδούσε το “Ω έλατο”. Λίγες ώρες αργότερα, όμως, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό και μια φωτογραφία που το έβγαλε μέσα στο πολυτελές σαλόνι του.

Read More

And More