Ο Δημήτρης Γιαννέτος στο TLIFE: Η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, οι Κάννες και οι σταρ πελάτισσές του

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει αναρρώσει πλήρως και όπως φαίνεται έχει επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Το TLIFE επικοινώνησε μαζί του και εκείνος μας περιέγραψε πως βίωσε αυτές τις τρεις εβδομάδες της ασθένειάς του.

«Πέρασα μια δύσκολη περίοδο αλλά τέλος καλό όλα καλά. Αρχικά νόσησα από κορονοϊό, έγινε βρογχοπνευμονία και εξελίχθηκε σε πνευμονία.  Έμεινα μερικές ημέρες στο νοσοκομείο αλλά χρειάστηκε να πάρω αντιβιώσεις. Oυσιαστικά είχαν δημιουργηθεί φλεγμονές στους πνεύμονές μου και πόναγα πολύ. Χρειάστηκε να πάρω παυσίπονα και δυο αντιβιώσεις. Πέρασα λίγο δύσκολα. Χρειάστηκε να μείνω εκτός για σχεδόν τρεις εβδομάδες. Πλέον όμως είμαι καλά, έχω επανέλθει πλήρως. Δόξα τω Θεώ» δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννέτος στο TLIFE και συνεχίζει αποκαλύπτοντας πως μετά την ανάρρωσή του δεν έχασε λεπτό επιστρέφοντας αμέσως στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

«Με το που ανάρρωσα ταξίδεψα στο Las Vegas γιατί είχα αναλάβει να χτενίσω τη Meghan Fox και τον Μachine Gun Kelly και από εκεί πέταξα για τις Κάννες, την προηγούμενη Δευτέρα. Συνεργάζομαι με την Alessandra Ambrosio και έτσι ήρθα για να επιμεληθώ  το hairlook της και κάποια άλλα μοντέλα για το κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών» μας είπε ο hairstylist των celebrities. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@giannetos)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@giannetos)

Την ώρα της τηλεφωνικής μας συνομιλίας ο Δημήτρης Γιαννέτος βρισκόταν στο αεροδρόμιο έτοιμος να ταξιδέψει για το Παρίσι.

«Ετοιμάζομαι να ταξιδέψω στο Παρίσι και να επιμεληθώ το hairlook της αγαπημένης φίλης και πελάτισσάς μου Camila Cabello που θα τραγουδήσει στο Champions League το ερχόμενο Σάββατο» δήλωσε.

Όσο για το αν σχεδιάζει να βρεθεί στη χώρα μας το επόμενο διάστημα, ο Δημήτρης Γιαννέτος είπε: «Θέλω πολύ να έρθω. Ήταν να έρθω τέλος Ιουνίου αλλά δυστυχώς τα πλάνα αλλάξανε γιατί η Camila θα είναι κριτής στο Αμερικάνικο Voice οπότε θα έχουμε τα γυρίσματα και θα πρέπει να βρίσκομαι στην Αμερική.

Θα προσπαθήσω ωστόσο να βρω λίγο χρόνο για να κάνω κάποιες μέρες διακοπές και να πάρω και τους γονείς μου μερικές ημέρες στο Los Angeles να κάνουν και εκείνοι κάποιες μέρες διακοπές και να μπορέσω να τους χαρώ. Μου έχουν λείψει πολύ είναι η αλήθεια».

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας μας ο Δημήτρης Γιαννέτος δήλωσε με ενθουσιασμό για την αμερικάνικη υπηκοότητα που κατάφερε να πάρει πως, «Κατάφερα μετά από δέκα χρόνια και πήρα την Αμερικάνικη υπηκοότητα. Είναι τεράστια χαρά και ικανοποίηση για μένα αυτό  Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε» ενώ για τον χώρο που δραστηριοποιείται επαγγελματικά και όσα έχει καταφέρει είπε, «Ο χώρος της δουλειάς μου είναι ένας δύσκολος και πολύ ανταγωνιστικός χώρος αλλά η σκληρή δουλειά πάντα σε ανταμείβει».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannetos (@giannetos)

Read More

And More