“Ο Δημήτρης Λιγνάδης έμενε δίπλα μου, όταν τον μαχαίρωσαν”

Ο Σπύρος Θεοδόσης παραδέχεται σε συνέντευξή του πως ήταν γείτονας του Δημήτρη Λιγνάδη για πολλά χρόνια. Μιλώντας στην ΟΝ Τime και τη Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε πως έμεναν σε απόσταση 30 μέτρων στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Ο Σπύρος Θεοδόσης δεν θα ξεχάσει ποτέ όταν ένα πρωί τον έπιασαν οι γείτονες και του είπαν «έμαθες χτες τι έγινε με τον Δημήτρη Λιγνάδη;» και τους απάντησε «όχι», λέγοντάς του στη συνέχεια πως κάποιος τον μαχαίρωσε, χωρίς να ξέρουν και αυτοί λεπτομέρειες. «Μιλάγαμε, αλλά δεν ήμασταν ποτέ φίλοι ούτε είχαμε συνεργαστεί. Ένα πρωί με πιάνουν  δυο γείτονες και με ρώτησαν αν έμαθα τι έγινε χτες βράδυ με τον Δημήτρη. Μου περιέγραψαν ότι τον μαχαίρωσαν ενώ εκείνος είχε μπει στην πολυκατοικία του. Και κάλεσαν ασθενοφόρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Μετά από αρκετό διάστημα τον συνάντησα στην πλατεία, τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε ότι κάποιος μάλλον για ληστεία του την έπεσε στην είσοδο μπαίνοντας στην πολυκατοικία του και τον ρώτησα αν είναι όλα καλά και μου απάντησε «όλα καλά».

Ο Σπύρος Θεοδόσης μιλάει και για τη δικαιοσύνη και αυτούς που ρίχνουν κατάρες. «Αν αποδειχτούν όλες αυτές οι κατηγορίες εναντίον, είναι πολύ κατακριτέες αυτές, αλλά ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη μέχρι να αποφασίσει η Δικαιοσύνη, γιατί δεν σου κρύβω, ότι λίγο με έχουν τρομάξει κάποιοι συνάδελφοι με το μένος εναντίον του και διαβάζω φράσεις τύπου «κάψτε τον» ή «να βγάλει τον καρκίνο». Πραγματικά έχω σοκαριστεί», λέει.

Σου θυμίζουμε πως ο Σπύρος Θεοδόσης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως Στράτος στη Λάμψη, ενώ υποδύθηκε τον διοικητή στα «Κλεμμένα Όνειρα» στο Μega, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στα Διλήμματα μαζί με την Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου.

Read More

And More