Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατάφερε χθες μόνος του στο “Πρωινό Mou” να σταθεί στο ύψος των τηλε-περιστάσεων και της AGB ;

Η χθεσινή μέρα, δεν ήταν μία μέρα συνηθισμένη όσο αφορά στην μάχη των πρωνάδικων, μιας και το “Πρωινό Μou” κατέβηκε στην τηλεοπτική αρένα, χωρίς τους βασικούς παρουσιαστές του ! Ναι, μετά την Φαίη Σκορδά που λείπει από το τηλεοπτικό της πόστο, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στο μωράκι της, από το πλατό του Μεγάλου Καναλιού απουσιάζει και ο Γιώργος Λιάγκας.

Χθες, όλοι μάθαμε πως υποφέρει από ίωση της εποχής, σήμερα τελικά διέρρευσε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα σκωληκοειδίτιδας και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να χειρουργηθεί και εννοείται πως όλοι του ευχόμαστε περαστικά.

Ομως, όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα χθες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος – όπως και σήμερα άλλωστε – να αναλάβει μόνος του το τιμόνι της εκπομπής και έχει η αλήθεια είναι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε, το αν τα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και κυρίως ; Της AGB.

Η AGB ,λοιπόν, μίλησε και έδωσε στην εκπομπή του Mega 23,3% στο σύνολο της τηλεθέασης, ενώ σε κάποια στιγμή η εκπομπή έφτασε και το 25,3%. Αυτό σημαίνει πως ο Δημήτρης τα πήγε αρκετά καλά, παρά το γεγονός πως έχασε δύο-τρεις μονάδες στο σύνολο της εκπομπής.

Μονάδες τις οποίες… άρπαξαν από τα μαλλιά τα αγόρια του ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα το “10 με 1 μαζί”, να φτάσει το 16,0% στο σύνολο. Η Ελένη Μενεγάκη τώρα, κινήθηκε στα κλασικά για εκείνη επίπεδα με την εκπομπή να αγγίζει το 13,5% στο σύνολο, ενώ έχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε, πως η εκπομπή την πρώτη ώρα που ήταν στον αέρα, υπήρξε τέταρτο που έπεσε μέχρι και κάτω από την… βάση της τηλεθέασης, με 9,8% !

Read More

And More