Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μας μιλά για το “Just”, τα backstage του σόου, τους συμμετέχοντες!

“Just the two of us” θα λέει αυτή την σεζόν και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μιας και τελικά θα συμμετέχει κι εκείνος στην δεύτερη τηλεοπτική έκδοση του σόου του Mega.

Παρά την αρχική απόφαση των υπευθύνων του καναλιού ο Δημήτρης να μην είναι εκείνος που θα αναλάβει την παρουσίαση των φετινών backstage του σόου, τελευταία στιγμή τα πάντα ανατράπηκαν και ο γνωστός παρουσιαστής αναλαμβάνει δράση, υποσχόμενος να μας προσφέρει καρέ – καρέ το τι συμβαίνει στα παρασκήνια του “Just”.

Μία ανάσα πριν την Megaλη πρεμιέρα ,λοιπόν, ο Δημήτρης μιλά αποκλειστικά στο TLIFE για αυτό το νέο του βήμα, την απόφαση του καναλιού, αλλά και για τους φετινούς συμμετέχοντες!

-Λοιπόν, αναλαμβάνεις δράση κι εσύ στο “Just”, παρά τις αρχικές πληροφορίες που σε ήθελαν εκτός…
-Ακριβώς και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι ΄αυτό.

-Πάντως πρέπει η συμμετοχή σου στο σόου να αποφασίστηκε τελευταία στιγμή, γιατί παρά το γεγονός ότι ακουγόταν έντονα πως μπορεί να βρεθείς στα backstage, το κανάλι έλεγε πως δεν υπήρχε καμία τέτοια συζήτηση μαζί σου. Ελεγαν αλήθεια ή ήταν μία ακόμα… τηλεοπτική μπλόφα για να μείνουν μέχρι το τέλος κλειστά τα χαρτιά του καναλιού;
-Οχι, με ειλικρίνεια σου απαντώ πως έλεγαν αλήθεια. Κάποια στιγμή μάλιστα που όλο αυτό έγινε έντονο πρέπει να σου πω, πως τους χτύπησα την πόρτα και τους ρώτησα και εγώ ο ίδιος για το αν όντως είχαν πρόθεση να μου ζητήσουν κάτι τέτοιο και αν όλα αυτά που έπαιζαν στα περιοδικά, στις εφημερίδες και στα site είχαν κάποια δόση αλήθειας.

-Και; Τι σου απάντησαν;
-Σε πληροφορώ πως μου είπαν πως ακόμα δεν είχαν σκεφτεί τίποτα τέτοιο και πως δεν είχαν καταλήξει καν στο πως ακριβώς ήθελαν να στήσουν το σόου. Ετσι, η συζήτησή μας έμεινε εκεί…

-Και πότε αναθερμάνθηκαν τα πράγματα;
-Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου με κάλεσαν και μου ζήτησαν όντως να αναλάβω την παρουσίαση των backstage και είναι κάτι που θα το κάνω με μεγάλο ενθουσιασμό και με μεγάλη χαρά. Με τιμά το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Mega θέλησαν να συμμετέχω και εγώ στο μεγαλύτερο, ψυχαγωγικό σόου της ελληνικής τηλεόρασης.

-Ποια είναι η γνώμη σου για τους φετινούς συμμετέχοντες, γιατί έχουν ακουστεί διάφορα…
-Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί, αυτό που ξέρω είναι πως τους βρίσκω τους φετινούς παίκτες καταπληκτικούς. Το κανάλι κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό παζλ προσωπικοτήτων. Ενα παζλ προσωπικοτήτων πραγματικά ξεχωριστών, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα μας προσφέρουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Χωρίς να θέλω να πω κάτι για τους παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη έκδοση του “Just”, οι φετινοί μας συμμετέχοντες θαρρώ πως είναι αναμφισβήτητα καλύτεροι.

-Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό;
-Το γεγονός ότι δεν τους νοιάζει να τσαλακωθούν! Δεν έχουν κολλήματα… Το γεγονός ότι το μόνο που θέλουν είναι να περάσουμε όλοι τέλεια με το “Just”, να διασκεδάσουμε και να το ευχαριστηθούμε, να γελάσουμε με την καρδιά μας!

Read More

And More