Ο Δημήτρης Παπανώτας για το τρέιλερ της Αντελίνας Βαρθακούρη: “Χτυπιέται αλά βραζιλιάνα στο καρναβάλι. Tragic…”

Με όπλο τον αυθορμητισμό της, η Αντελίνα Βαρθακούρη θα δοκιμαστεί σε ένα real life game show. Η εκπομπή «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» έρχεται στο πρόγραμμα του Alpha και ήδη στον αέρα βρίσκεται ένα νέο τρέιλερ, που προετοιμάζει το τηλεοπτικό κοινό για το τι πρόκειται να δει στις οθόνες του.

Αυτό, λοιπόν, φαίνεται πώς είδε ο Δημήτρης Παπανώτας το πρωί της Τρίτης και θέλησε να το σχολιάσει δημόσια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από την τηλεόρασή του και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός ως προς το concept του, το οποίο δεν είναι της αισθητικής του.

“Καλημέρα! Καλή επιτυχία βέβαια στο κορίτσι. Είχε εξάλλου τόοοοοσο … μεράκι να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Αλλά… το τρέιλερ τι θέλει να μας πει ακριβώς? “Τα κατάφερα, πήρα εκπομπή και θα ξεσαλώσω on camera να το πανηγυρίσω”??? Ή υστερική φωνή που την καλεί ενώ η ίδια χτυπιέται σε χορευτικούς ρυθμούς αλά βραζιλιάνα στο καρναβάλι του Ρίο, τι γούστο έχει??? Είναι τρολάρισμα στον άνθρωπο στον οποίο κάποιοι επένδυσαν τηλεοπτικά και οι ίδιοι (!!!) τον τρολάρουν? Είναι αυτοσαρκασμός τύπου Ζαρίφη??? Είναι μήπως η απόδειξη ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο να γίνουν μία των ημερών Ελένη Μενεγάκη? Ή καλαισθησία σε όλο της το μεγαλείο???… Speechless!!! Tragic…” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα! Καλή επιτυχία βέβαια στο κορίτσι. Είχε εξάλλου τόοοοοσο … μεράκι να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Αλλά… το τρέιλερ τι θέλει να μας πει ακριβώς? “Τα κατάφερα, πήρα εκπομπή και θα ξεσαλώσω on camera να το πανηγυρίσω”??? Ή υστερική φωνή που την καλεί ενώ η ίδια χτυπιέται σε χορευτικούς ρυθμούς αλά βραζιλιάνα στο καρναβάλι του Ρίο, τι γούστο έχει??? Είναι τρολάρισμα στον άνθρωπο στον οποίο κάποιοι επένδυσαν τηλεοπτικά και οι ίδιοι (!!!) τον τρολάρουν? Είναι αυτοσαρκασμός τύπου Ζαρίφη??? Είναι μήπως η απόδειξη ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο να γίνουν μία των ημερών Ελένη Μενεγάκη? Ή καλαισθησία σε όλο της το μεγαλείο???… Speechless!!! Tragic…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις

Read More

And More