Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλά στο “Μαζί σου” για τις σπουδές οικονομικών, τις εμπειρίες… για τρεις ζωές και την πορεία στα τηλεοπτικά πλατό [video]

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είναι ένας από τους μάγειρες που κατάφεραν να δουν την καριέρα τους να εκτοξεύεται μέσα στα τηλεοπτικά πλατό, αφού πλέον αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους σεφ. Μπορεί το μεγάλο του όνειρο να ήταν να γίνει οικονομολόγος, όμως όταν μπήκε στο γραφείο μιας από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Αμερικής, κατάλαβε ότι αυτή η δουλειά δεν ήταν για εκείνον. Χρειάστηκε μόνο μία εβδομάδα για να συνειδητοποιήσει ότι το επάγγελμα του οικονομολόγου δεν ήταν κατάλληλο γι’ αυτόν.

Και ενώ το όνειρο γίνεται πραγματικότητα, σπουδάζει μαγειρική σε μία από τις καλύτερες σχολές και ξεκινάει να δέχεται προτάσεις από τα πιο γνωστά εστιατόρια για συνεργασία, εκείνος βιώνει την δυσκολότερη περίοδο της ζωής του, η οποία κρατά δέκα ολόκληρα χρόνια. Γενικά ήταν ανήσυχο πνεύμα και έτσι δοκιμάζει ναρκωτικά. Ωστόσο, όταν κατάλαβε ότι δεν είχε ο ίδιος τον έλεγχο του εαυτού του αποφάσισε να δώσει τέλος στις καταχρήσεις. Ο αγώνας δύσκολος, όμως εκείνος κατάφερε να βγει νικητής.

Η γέννηση του γιου του τον κάνει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει την επιτυχημένη πορεία του στα τηλεοπτικά πλατό. Η τηλεόραση και η επιτυχία των εκπομπών του δεν στάθηκαν στοιχεία ικανά να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα του. Τέλος, παραδέχεται ότι όλα όσα πέτυχε τα οφείλει στους γονείς τους.

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Read More

And More