Ο Δώρος του Power Of Love φωτογραφίζεται με την 4χρονη κόρη του και μιλάει για τη σχέση τους!

O Δώρος Παναγίδης, ο 32χρονος Κύπριος που μας απασχόλησε τόσο στο παρελθόν με τη συμμετοχή του στο «Power Of Love» αλλά και με όσα ακολούθησαν για την προσωπική του ζωή, αποφάσισε να φωτογραφηθεί, πρώτη φορά,  για το DownTown Κύπρου με την 4χρονη κόρη του και να μιλήσει στον Γιάννη Χατζηγεωργίου για τη σχέση τους αλλά και για την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του.

Σε παρακολουθώ όλη αυτή την ώρα με την κόρη σου και αναρωτιέμαι αν πάντοτε είχες αυτή τη σχέση μαζί της – είναι σαν να σε θεωρεί «κολλητό» της και φαίνεται να σου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία…

Κάπως έτσι τη βλέπω και εγώ: σαν φίλη. Δεν ξέρω πώς είναι οι άλλοι μπαμπάδες, αλλά νομίζω ότι είναι ο τρόπος που την αντιμετωπίζω. Δηλαδή, δεν θα μπορούσα ποτέ να με φανταστώ να της επιβάλλω κάτι. Θα προτιμήσω να αφιερώσω χρόνο για να της εξηγήσω κάποια πράγματα, σαν να μιλώ σε μια φίλη. Έτσι, νομίζω, κερδίζω και τον σεβασμό της – δεν θέλω, σε καμία περίπτωση, να με φοβάται. Θέλω να νιώθει ότι είμαι ο προστάτης της, ο «βασιλιάς» της, όπως με χαρακτηρίζει η ίδια.

Υπήρχε κάποιο χρονικό διάστημα που πίστευες πως δεν ήσουν «καλός πατέρας» μαζί της;

Πάντα έχω την τάση για αυτοκριτική και αυτοβελτίωση – αυτός είναι, άλλωστε, κι ο σκοπός του ανθρώπου: η εξέλιξη. Ναι, έχω νιώσει ότι έχω κάνει λάθη απέναντί της – ακόμη κι ο χρόνος που δεν ήμουν στην Κύπρο μαζί της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ήταν για μένα στεναχώρια. Παρόλα αυτά, ο λόγος που αποφάσισα να είμαι μόνιμα πια στην Κύπρο είναι η Αριάννα.

Το τελευταίο σου «λάθος» απέναντι στην κόρη σου ποιο ήταν;

Δυστυχώς, δεν μπορώ να της χαλάσω χατίρι, όχι όμως στον βαθμό που να με εκμεταλλεύεται. Δηλαδή, μια σοκολατίτσα παραπάνω θα της τη δώσω, αλλά μέχρι εκεί. Μετά, τα «λάθη» συνεχίζονται από τη γιαγιά και τον παππού, όπως καταλαβαίνεις.

Πάντως, μέχρι πριν από λίγους μήνες που είχες αναρτήσει κάποιες κοινές φωτογραφίες σας στο Instagram, και ενώ πολύς λόγος γινόταν για την «κόρη του Δώρου», ποτέ δεν την είδαμε δημόσια. Γιατί το απέφευγες;

Ίσως κάποιες περιόδους να επηρεαζόμουν από μερικούς οι οποίοι είναι της αντίληψης «να μη βάζουμε τα παιδιά στα social», αλλά αυτό πιστεύω είναι κάτι που αφορά μόνο τους γονείς του παιδιού. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, αλλά ούτε εγώ ούτε η μαμά της έχουμε θέμα μ’ αυτό. Άλλωστε, πάντοτε μιλούσα για την κόρη μου, ποτέ μου δεν την «έκρυβα». Ε, τώρα νομίζω πως έφτασε η στιγμή, για να κάνουμε μαζί και την πρώτη μας επίσημη φωτογράφηση.

Το ξέρεις, βέβαια, πως είναι πιο αφροδισιακό, για πολλές γυναίκες, όταν ένας άντρας που τους αρέσει έχει και παιδί…

Γούστα είναι αυτά. Κάτι έχω ακούσει, ναι, αλλά δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ το παιδί μου ως γυναικοπαγίδα. Έτσι κι αλλιώς, η Αριάννα είναι ο μοναδικός έρωτας που δεν θα με προδώσει, ούτε θα προδώσω ποτέ.

Τι κορίτσι είναι η κόρη σου; Ευαίσθητο; Ρομαντικό ή πιο «αντράκι» και «σκληρό»;

Πιο πολύ ρομαντική και ευαίσθητη, θα έλεγα. Κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να είμαι εκεί, δίπλα της! Να είμαι πραγματικά «παρών» όταν την έχω μαζί μου κι όχι να αποσυντονίζομαι από κάτι άλλο. Να της αφιερώνω χρόνο, να νιώθω τη χαρά της. «Σκληρή» θα την κάνω εγώ στην πορεία, να μπορεί να «αντέξει» τον κόσμο έξω. Γιατί, δυστυχώς, δεν είναι όλα παραμυθένια, όπως τα ονειρευόμασταν μικροί.

Πώς διαχειρίστηκες με τη μητέρα της τον χωρισμό σας; Σας ήταν εύκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες μεταξύ σας, για χάρη του παιδιού;

Στην αρχή, όχι και τόσο. Αλλά επειδή εξελισσόμαστε ως άνθρωποι, ωριμάζουμε, κατανοούμε ότι δεν χωράνε εγωισμοί, πείσματα και μικρότητες πίσω από το χαμόγελο του παιδιού μας, τώρα πλέον θεωρώ ότι οι σχέσεις μας είναι όπως πρέπει να είναι. Αν κάποιος γονιός θεωρεί ότι τα παιδιά δεν νιώθουν το τι γίνεται, είναι χαζός. Άλλωστε, πιστεύω πως τα παιδιά χωρισμένων γονιών έχουν ανάγκη από περισσότερη αγάπη, γιατί τη μοιράζονται.

Πόσων χρόνων ήταν η Αριάννα όταν χωρίσατε με τη Νάταλι;

Δύο χρονών περίπου.

Οι σχέσεις σας, σήμερα πια, με τη Νάταλι, πώς είναι;

Μετά από δύο περίπου χρόνια χωρισμού, προσπαθούμε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες σχέσεις για το καλό του παιδιού. Αυτό, βέβαια, δεν θα ήταν εφικτό εάν και η ίδια δεν είχε τις ίδιες αντιλήψεις με μένα. Όταν ένας άνθρωπος μηδενίζει τον εγωισμό του, έστω κι αν τον «ενοχλούν» πράγματα, για το καλό του παιδιού του, τότε μιλάμε για πραγματική αγάπη. Πάντως, δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ καλύτερη μαμά για την κόρη μου από τη Νάταλι!

Σου είναι δύσκολο να ερωτευτείς πια;

Δεν υπάρχει «εύκολο» ή «δύσκολο». Μπορεί να ερωτευτώ την επόμενη ώρα, μπορεί και ποτέ! Ξέρω τι θέλω, τι ταιριάζει σε μένα, τι μπορώ να ανεχτώ, τι αξίζω, σε τι μπορεί να συμβιβαστώ – και ίσως αυτά να το κάνουν λίγο πιο δύσκολο. Θα ‘ναι, όμως, το σωστό. Δεν έχω χρόνο γι’ άλλο πόνο, που λέει κι ο Χατζηγιάννης, ούτε για «πειράματα» για τη δική μου ζωή, αλλά ούτε και για τη ζωή του άλλου προσώπου.

Read More

And More