Ο δραπέτης με τα χίλια πρόσωπα στο «Μαζί σου» - Ξέσπασε σε λυγμούς μέσα από το κρατητήριο (video)

Ο δραπέτης με τα χίλια πρόσωπα στο «Μαζί σου» – Ξέσπασε σε λυγμούς μέσα από το κρατητήριο (video) | tlife.gr

Έτοιμος να αποδεχθεί τις συνέπειες, να αποκαταστήσει την τιμή και την υπόληψη του και να μπορέσει μελλοντικά να συνεχίσει την ζωή που ονειρεύεται, αφήνοντας πίσω το σκοτεινό παρελθόν του δηλώνει ο 45χρονος δραπέτης των φυλακών Αλικαρνασσού, ο οποίος τραγουδούσε σε νυκτερινά κέντρα, γύριζε βίντεο κλιπ και εμφανιζόταν κι ως δημοσιογράφος διεθνούς τηλεοπτικού σταθμού, χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό, παρόλο που υποτίθεται ότι τα τελευταία χρόνια, καταδιωκόταν κι αναζητείτο από την ΕΛΑΣ.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν μετά από ένα τυπικό έλεγχο για τη εξακρίβωση στοιχείων του 45χρονου στο κέντρο της Αθήνας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν σχετικά δημοφιλή τραγουδιστή, τηλεπαρουσιαστή και δημοσιογράφο που ήταν ωστόσο καταζητούμενος από την περίοδο 2002-2003 όταν κι είχε αποδράσει από την συγκεκριμένη φυλακή της Κρήτης όπου κατηγορείτο για άλλη υπόθεση απάτης.

Ο εν λόγω καλλιτέχνης μάλιστα είχε βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό ιδιαίτερα επιτυχημένων καλλιτεχνών. Χωρίς ουδείς αξιωματικός να αντιληφθεί ότι το πρόσωπο αυτό με τις εκατοντάδες τηλεοπτικές κι όχι μόνο εμφανίσεις ήταν ο δραπέτης πριν από 17 περίπου χρόνια που… ξεχάσθηκε στην συνέχεια. Ο 45χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς με μάλλον πολυετή καθυστέρηση και αφού οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές, πλέον επέστρεψε στην ίδια φυλακή από την οποία απέδρασε τότε.

Το πρωί της Πέμπτης, ο 45χρονος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από τις φυλακές Αλικαρνασσού. Μάλιστα, όντας συναισθηματικά φορτισμένος, ξέσπασε σε κλάματα on air, ενώ παρουσίασε τη δική του εκδοχή για όλα όσα του καταλογίζουν.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more