Ο εφιάλτης γνωστής δικηγόρου στην Κόρινθο! “Μη φωνάξεις σε σκότωσα”

Τετ α τετ με τον ληστή ήρθε μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην περιοχή της Αγίας Άννας, γνωστή δικηγόρος στην Κόρινθο, με τον δράστη να την έχει ακινητοποιήσει και να την απειλεί πως θα την σκοτώσει, σε περίπτωση που φωνάξει και ξυπνήσει ο σύζυγος της που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της.

Όπως αποκαλύπτει στο newsit.gr η δικηγόρος, η οποία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των αστυνομικών ερευνών επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της, για 45 ολόκληρα λεπτά αισθανόταν πως ζούσε στην κόλαση.

«Τρομακτική η εμπειρία που βίωσα. Ήμουν στο κρεβάτι εκείνη την ώρα μαζί με τον σύζυγο μου, όταν άκουσα θόρυβο από το σαλόνι. Υπολόγισα ότι ο δράστης ήταν μέσα στο σπίτι για αρκετή ώρα.  Αυτό πέρα από την αγωνία μου επιβεβαιώνεται και από τα βίντεο που έχουν καταγραφεί από κάμερες διπλανού σπιτιού».

Σύμφωνα με την δικηγόρο ο ληστής φορούσε κουκούλα και την απείλησε σε άπταιστα ελληνικά. Διηγείται στο newsit.gr: «Ήταν αποφασισμένος διότι δεν τον ενδιέφερε που έκανε θόρυβο καθόλου στους χώρους του σπιτιού. Κατάφερε και άνοιξε τα εξώφυλλα και στη συνέχεια παραβίασε ένα από τα τετράγωνα τζάμια που υπάρχουν στις μπαλκονόπορτες κοντά στο χερούλι και μπήκε μέσα. Αυτό το διαπίστωσα μετά που κατάφερα να σηκωθώ νομίζοντας ότι έχει φύγει».

Και συνεχίζει: «Η απειλή για την ζωή μου ήταν καταφανέστατη γιατί με είχε ακινητοποιήσει στο κρεβάτι. Μπήκε στο δωμάτιο φορούσε κουκούλα με πλησίασε γιατί κατάλαβε ότι είχα ξυπνήσει και είχα ανησυχία και μου είπε “μη φωνάξεις σε σκότωσα”. Τρελάθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Συνέχισα να παρακολουθώ τις κινήσεις του κλαίγοντας και έχοντας έντονη ταχυκαρδία νόμιζα ότι θα πάθω έμφραγμα εκείνη την ώρα».

Πηγή Newsit.gr

Read More

And More