Ο εφιάλτης που έζησε γνωστή ηθοποιός – Οι γιατροί της έδιναν λίγες ώρες ζωής

Ώρες αγωνίας πέρασε η νεαρή ηθοποιός Ρόμη Βασιλειάδη. Η γνωστή πρωταγωνίστρια που κάνει καριέρα στην Τουρκία και παίζει μαζί με τον Χαλίτ Εργκέντς, γνωστό και ως Ονούρ έφτασε ένα βήμα πριν το θάνατο.
Όπως μας αποκάλυψε η ίδια εδώ και ένα μήνα κι ενώ βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για δουλειά είχε έντονους πόνους στην κοιλιά. Αρχικά δεν έδωσε σημασία και συνέχιζε κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, κάποια στιγμή όμως ο πόνος ήταν ανυπόφορος και έφυγε γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα και πήγε στο νοσοκομείο.

Μόλις την εξέτασαν οι γιατροί και συγκεκριμένα της έκαναν υπερηχογράφημα της ανακοίνωσαν πως έχει εσωτερική αιμορραγία στον κοιλιακό χώρο και πως πρέπει να μπει επειγόντως στο χειρουργείο.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε στη “Μεσημεριανή Μελέτη” για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της. “Είχα πάρα πολλούς πόνους στην κοιλιά και πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί οι γιατροί μου είπαν ότι έπρεπε να μπω αμέσως στο χειρουργείο. Είχα 25 μέρες μια εσωτερική αιμορραγία, από μια κύστη που είχε σπάσει και δεν το είχα καταλάβει. Οι γιατροί με έσωσαν τελευταία στιγμή”, είπε και πρόσθεσε: “Φοβήθηκα πολύ και όταν μου είπαν ότι θα μπω στο χειρουργείο, έβαλα τα κλάματα. Αν αργούσαμε λίγο, μπορεί να γινόταν και το χειρότερο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Τώρα θα πρέπει να μείνω σπίτι για λίγο καιρό μέχρι να αναρρώσω” .

Read More

And More