Ο “εξαφανισμένος” Τριαντάφυλλος μιλάει για την ζωή του και μας δείχνει τη μέλλουσα γυναίκα του!

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε στο περιοδικό “People” για τη μέλλουσα γυναίκα του, για το τι έκανε αυτά τα χρόνια που εξαφανίστηκε, για το αν καβάλησε το καλάμι στις μεγάλες επιτυχίες του, για το αν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει κάνει, αλλά και αν νιώθει μειονεκτικά με άλλους τραγουδιστές!
Για την σύντροφό του είπε: “Με την Δήμητρα θα παντρευτούμε σε ένα χρόνο περίπου και θέλουμε να κάνουμε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Περιμένουμε όμως πρώτα την ειδικότητα της μικροβιολόγου και να ξεκινήσει την καριέρα της.” και συμπληρώνει: “Θέλω να κάνω 3 παιδιά, αλλά η Δήμητρα θέλει μόνο ένα.”

Για τα χρόνια που έχει εξαφανιστεί είπε: “Δεν εξαφανίστηκα ποτέ. Πάντα ήμουν εδώ, πάντα είχα δουλειά, απλά αυτό δεν φαινόταν στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα. Ποτέ δεν κατάλαβα τι έγινε και σταμάτησε όλο αυτό. Όλοι μας κάποια στιγμή πέφτουμε και περιμένουμε μέχρι να ανέβουμε ξανά. Πιστεύω πως όλα στη ζωή κάνουν ένα κύκλο. Κάτι σταματάει για να ξαναγίνει μετά.”
Ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι τότε που έκανε τις μεγάλες επιτυχίες καβάλησε το καλάμι: “Τότε δεν είμαι ήμουν αυτός που είμαι σήμερα. Ξέφυγα γιατί δεν ήξερα. Λογικό ήταν. Ήμουν ένα παιδάκι που ξεσπούσε κάνοντας διάφορες βλακείες και παρορμητικά πράγματα. Ήμουν αρκετά απότομος, μπορεί να μιλούσα λίγο άσχημα ή με έπαρση.”
Τέλος για την Νατάσα Θεοδωρίδου αποκάλυψε: “Με την Θεοδωρίδου δεν ξεκινήσαμε μαζί. Προηγήθηκα εγώ, μετά βγήκε εκείνη και της έγραψα τραγούδια. Έχει πολύ καλή φωνή, είναι καλό παιδί και αξίζει πραγματικά. Ποτέ δεν αισθάνθηκα μειονεκτικά, πάντα χαιρόμουν με την επιτυχία των φίλων μου.”

Read More

And More