Ο εξαιρετικός Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει μέσα από τον Alpha!

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές ειδήσεις του τηλεοπτικού ρεπορτάζ που αφορούν στην μυθοπλασία. Πρόκειται για μία είδηση που αξίζει κανείς να την διαβάσει και η είδηση αυτή έχει να κάνει με την τηλεοπτική επιστροφή του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Ο χαρισματικός σκηνοθέτης που έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες εγχώριες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως ήταν η “Ανατομία ενός εγκλήματος”, ο “Κόκκινος Κύκλος”, η “10η Εντολή”, μέχρι και τα “Μαύρα Μεσάνυχτα”, είναι και πάλι εδώ! Η νέα σεζόν απ ΄ότι δείχνουν τα πράγματα θα τον βρει στον Alpha, όπου μαζί με την διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ετοιμάζουν πράγματα και θάματα.

Ο Πάνος παραμένει πιστός στη μεγάλη του αγάπη το μυστήριο και το σασπένς. Η σειρά την οποία αυτή την φορά υπογράφει έχει τον τίτλο, “Το τελευταίο καλοκαίρι” και πρόκειται ουσιαστικά για την μεταφορά του μυθιστορήματος του δημοσιογράφου και συγγραφέα Απόστολου Διαμαντή.

Η ιστορία εξελίσσεται την περίοδο που φάνηκαν τα πρώτα σημάδια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, το 2009, μια εποχή που σημάδεψε τα τελευταία χρόνια και επηρέασε την ψυχολογία των Νεοελλήνων δραστικά. Σύμφωνα με την ιστορία, ο κεντρικός ήρωας, Κώστας Ρωμανός, είναι αποτυχημένος επαγγελματικά και μοιάζει να αντιμετωπίζει την κατάστασή του με απάθεια. Χωρίς να το επιδιώξει μπλέκει σε μια ιστορία διαπλοκής, έρωτα και μαύρου χρήματος.
Στο περιβάλλον του υπάρχουν και δύο γυναίκες: η Όλγα , η γραμματέας του ,και η Τζένη, η μοιραία γυναίκα της ιστορίας και μέλος της συμμορίας στα πλοκάμια της οποίας μπλέκει. Οι ερωτικές σχέσεις του τριγώνου επικαλύπτονται από την κίνηση του χρήματος και του εγκλήματος. Υπάρχουν, όμως, και δύο πτώματα. Τι κρύβεται πίσω από αυτά; Γιατί γίνεται μία αυτοκτονία και πώς συνδέεται με τους ήρωές μας;
Τέλος, η συγκεκριμένη παραγωγή – αν πάνε όλα κατ ΄ευχήν, γιατί στο μαγικό κόσμο της τηλεόρασης ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται -, προορίζεται για το β ΄μισό της νέας σεζόν ,δηλαδή, για τις αρχές του 2018.

Read More

And More