Ο έξυπνος τρόπος για να πάρεις smart!

Είναι θηλυκό, είναι άνετο, είναι όμορφο, είναι σέξι και είναι εύκολο να το αποκτήσεις! To νέο smart έχει ό, τι θα μπορούσες να ζητήσεις από ένα αυτοκίνητο και κάτι ακόμα: είναι οικονομικό!

Έχει όλα όσα θα μπορούσες να ζητήσεις από ένα αυτοκίνητο! Σκέψου τις μέρες που κατεβαίνεις στην πόλη και η εύρεση μιας θέσης parking φαντάζει αδύνατη! Με το smart είναι παιχνιδάκι! Και φυσικά έχει αρκετό χώρο στο πίσω μέρος για όλες τις σακούλες από τα ψώνια σου!

Σκέψου με τι ισοδυναμούν 89 ευρώ το μήνα; Με ένα φόρεμα; Με τους καφέδες όλου του μήνα; Με ένα ζευγάρι παπούτσια; Με ένα αυτοκίνητο;

Ναι, τώρα με μόλις 89 ευρώ το μήνα μπορείς να κάνεις το νέο smart δικό σου με απόσυρση στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων smart! Μικρή προκαταβολή, μικρή δόση, δυνατότητα αλλαγής.

Tο πιο όμορφο, το πιο στιλάτο, το πιο έξυπνο μικρό της πόλης είναι εδώ και σε περιμένει. Πήγαινε σήμερα στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Smart και απόκτησε το με το νέο πρόγραμμα smart4U. Με μικρή προκαταβολή, μικρή μηνιαία δόση, πραγματικά χαμηλό επιτόκιο, 4 διαφορετικές επιλογές στη λήξη του και χωρίς τέλος ταξινόμησης σε περίπτωση απόσυρσης, είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να πάρεις smart!

Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις πως θα κάνεις το smart δικό σου.

Read More

And More