Ο ‘Εκτορας Μποτρίνι, στο TLIFE για συγγενή του που πέθανε από κορονοϊό- “Το πρωί διασωληνώθηκε και την επόμενη μέρα κατέληξε”

Ένα από πρώτα θύματα του κορονοϊού στην γειτονική Ιταλία ήταν και η θεία του γνωστού σεφ Έκτορα Μποτρίνι η οποία διασωληνώθηκε το πρωί και κατέληξε μετά από μία μέρα. Ο σεφ και παρουσιαστής της εκπομπής “Εφιάλτης στην κουζίνα” μιλά αποκλειστικά στο TLIFE για την θεία του που έφυγε από το φονικό ιό, μέσα σε ελάχιστες ώρες, από την μέρα που νόσησε.

“Αυτό είχε γίνει πριν από τρεις μήνες στην Ιταλία ήταν η αδερφή του μπαμπά μου. Είχε υποκείμενο νόσημα, είχε καρκίνο στον πνεύμονα πολλά χρόνια και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και κόλλησε κορονοϊό και όπως καταλαβαίνετε…”


Ο Έκτορας Μποτρίνι θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα σε όσους ισχυρίζονται πως ο κορονοϊός είναι θεωρία συνομωσίας λέει στο TLIFE: 
“Η θεία μου ζούσε στην Ιταλία. Εγώ επικοινώνησα μαζί της 10 μέρες πριν. Δεν είχε τίποτα αυτό έγινε, μέσα, σε μία μέρα. Κόλλησε το πρωί, το απόγευμα κατέληξε. Μπήκε στο νοσοκομείο διασωληνώθηκε το πρωί και την επόμενη μέρα κατέληξε. Εγώ ενημερώθηκα από τα ξαδέρφια μου που με πήραν τηλέφωνο. Στεναχωρήθηκα τι να πω. Έχει δύο παιδιά η θεία μου. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να κόλλησε. Ήταν αδελφή του μπαμπά μου! 

Read More

And More