Ο Έλληνας γιατρός που παντρεύτηκε τον σύντροφό του στην Γαλλία – Γαμήλιο γλέντι με drag show και συρτάκι

Το Σάββατο 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ένας άκρως λαμπερός γάμος στην βορειοδυτική Γαλλία, ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που αγαπιούνται πολύ.

Ο καταξιωμένος Έλληνας Ωτορινολαρυγγολόγος Παντελής Καρράς και γιατρός πολλών επωνύμων της ελληνικής showbiz και ο εκλεκτός της καρδιάς του, Ted Weaiant ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα παραμυθένιο σκηνικό δίπλα σε λίμνη, παρουσία στενών τους φίλων και συγγενών.

Στην Νορμανδία για τον γάμο των δύο αντρών έδωσαν το παρών πολλοί Έλληνες και ανάμεσά τους και η γνωστή ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία μαζί με τον καλό της φίλο και δικηγόρο Αλέξανδρο Κασσανδρινό μοιράστηκαν στιγμιότυπα στα social media. Αμέσως μετά τη γαμήλια τελετή, όπου οι δυο άντρες αντάλλαξαν όρκους αιωνίας πίστης και αγάπης ακολούθησε ένα ξέφρενο γλέντι με drag show και ελληνικούς χορούς όπως συρτάκι.

Δες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είναι μία από τις καλύτερες φίλες του γαμπρού και έκλεψε την παράσταση με την δημιουργία των Deux Hommes που επέλεξε να φορέσει. 

Δες βίντεο από το γλέντι:

 

Ο Παντελής Καρράς εγκατέλειψε την Ελλάδα πριν από δύο χρόνια και από τότε ζει στην Γαλλία με τον σύντροφό του και πλέον και επισήμως σύζυγό του.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Instagram @alexkassandrinos, @ConstantinaMihail

Read More

And More