Ο Έλληνας που έκανε διάσημο το Mel Gibson εξηγεί γιατί δεν τον επέλεξε για τη νέα του ταινία

Ο ομογενής σκηνοθέτης George Miller ή Γιώργος Μηλιώτης που βοήθησε τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη Mel Gibson στο ξεκίνημα της εντυπωσιακής του καριέρας πριν τρεις δεκαετίες, δίνοντάς του ρόλο πρωταγωνιστή στη σειρά ταινιών Mad Max, δήλωσε ότι συγκλονίστηκε όταν ξέσπασαν τα σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον διάσημο Αυστραλό ηθοποιό.

Πρόσθεσε όμως πως αυτός δεν είναι ο λόγος που δεν τον χρησιμοποίησε στη νέα του ταινία Mad Max: Fury Road στην οποία πρωταγωνιστεί ο 36χρονος Τομ Χάρντι.

Ο George Miller δήλωσε πως θέλει να κάνει άλλες δυο ταινίες Mad Max και ο 58χρονος Gibson θα ήταν πολύ μεγάλος.

Ράγισε η καρδιά μου όταν ξέσπασαν σκάνδαλα με πρωταγωνιστή το Μελ. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και σκηνοθέτης και έχει να προσφέρει ακόμα πολλά είπε ο Τζόρτζ Μίλερ.

Η ταινία του Mad Max: Fury Road είναι ήδη έτοιμη και θα προβληθεί σε λίγους μήνες.

Ο ίδιος θέλει να γυρίσει άλλες δυο ταινίες με το ίδιο θέμα.

Το νέο του φιλμ Mad Max: Fury Road είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθετεί μετά τις πετυχημένες ταινίες του κινούμενων σχεδίων Happy Feet.

Ο ομογενής σκηνοθέτης, που κέρδισε το Όσκαρ κινουμένων σχεδίων για την πρώτη του ταινία Happy Feet, ήταν υποψήφιος για Όσκαρ τρεις φορές στο παρελθόν, το 1993 για το σενάριο της ταινίας Lorenzo’s Oil και το 1996 για την ταινία Babe στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας και σεναρίου.

Για την ταινία Babe είχε κερδίσει Όσκαρ καλύτερης παραγωγής.

Ο Miller που έλκει την καταγωγή του από τα Κύθηρα, σπούδασε γιατρός αλλά έγινε διάσημος σκηνοθετώντας τον Mel Gibson στην τριλογία Μαντ Μαξ. Ακολούθησαν κι άλλες ταινίες με πρωταγωνιστές διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ (Jack Nicholson, Michelle Pfeiffer, Cher κ.α.), αλλά το πιο σημαντικό βήμα στην καριέρα του πριν από το Happy Feet ήταν η παραγωγή της ταινίας babe, το ζωηρό γουρουνάκι, που του απέφερε και Όσκαρ, ενώ ο ίδιος σκηνοθέτησε τη συνέχεια Το μικρό γουρουνάκι στη μεγάλη πόλη.

Read More

And More