Ο Έλληνας που γοήτευσε την κόρη του εμίρη του Κατάρ!

Η γνωριμία τους έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μύκονο και το love story τους θα μπορούσε να είναι σενάριο χολιγουντιανής αισθηματικής ταινίας. Ο Γιάννης Κεχαγιάς μπορεί να μην έχει το χρήμα που έχει η Φατιμά , όμως έχει λάμψη. Τα σωματικά του προσόντα, σε συνδυασμό με την εξωτική τους ομορφιά, τον έκαναν να συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους μόδιστρους στον κόσμο.

/

Πέρα από το μόντελινγκ ο Γιάννης ασχολείται με το τραγούδι και αυτό έγινε και η αφορμή για να γνωριστούν. Το καλοκαίρι που έκανε κάποιες εμφανίσεις στο Νησί των Ανέμων, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, τον συνάντησε η Φατιμά και εξέφρασε αμέσως τον ενθουσιασμό και τον προσκάλεσε στο παλάτι της στο Κατάρ για να τραγουδήσει για τα γενέθλιά της.

Όσοι τους έβλεπαν να συνομιλούν μιλούσαν για την αρχή ενός μεγάλου έρωτα….Η Φατιμά έπεσε από τα σύννεφα, όταν ο Γιάννης δεν έδωσε το παρόν στο πάρτι της. H σχέση αυτή δεν προχώρησε καθώς ο Γιάννης δεν άφηνε με τίποτα την ζωή του στην Ελλάδα και δεν ήθελε να δημιουργήσει μια σχέση από απόσταση.

Read More

And More