Ο Elton John ξόδεψε 40.700 ευρώ για μωρουδιακά! Δες τι αγόρασε

Στην καλύτερη φάση της ζωής του βρίσκεται ο Elton John που έγινε πριν από λίγο καιρό πατέρας. Ο διάσημος καλλιτέχνης δεν λογαριάζε ούτε την οικονομική κρίση, ούτε τα χρήματα και ξοδεύει ανεξέλεγκτα για να αποκτήσει τα είδη πρώτης ανάγκης για το μωράκι του.
Τόσο ο ίδιος όσο και ο σύντροφός του David Furnish, που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας τον μικρό Zachary, φαίνεται πως ξόδεψαν 35.000 λίρες για να αγοράσουν τα μωρουδιακά. Το ποσό είναι υπερβολικό, αλλά οι ίδιοι θέλησαν να μεγαλώσουν το παιδάκι τους στα πουπουλα, ή καλύτερα στα… διαμάντια.
Ας δούμε, όμως, τι αγόρασαν για τον μικρό Zachary, που κόστισαν τόσο ακριβά:
Πιπίλα με διαμάντια, 11.000 λίρες


Η πιπίλα είναι από τα πρώτα πράγματα που χρειάζεται ένα μωρό. Η συγκεκριμένη, όμως είναι λίγο ιδιαίτερη και αυτό γιατι κοστίζει… 11.000 λίρες. Η πανάκριβη αυτή πιπίλα είναι από χρυσό 14 καρατίων και έχει 278 μικρά διαμαντάκια. Με τόσα χρήματα, όμως που κοστίζει γαντάσου τη θα γίνει αν την πετάξει κάτω ο μικρός.
Μπιμπερό D&G 59.50 λίρες

Και μετά από την πιπίλα το σκηνικό έρχεται να συμπληρώσει ένα μπιμπερό Dolce & Gabbana που κοστίζει 59.50 λίρες.
Κουμπαράς Tiffany, 1.575 λίρες


Παραδοσιακά, οι γονείς κάνουν δώρο στο παιδί τους ένα κουμπαρά στον οποίο θα κρατά τα κέρματα που του δίνουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, πάντως, τα κέρματα θα δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου σ’ αυτόν τον πανάκριβο κουμπαρά, που κοστίζει 1.575 λίρες.
Καρεκλάκι Sibi Henry IV, 873 λίρες


Μπορεί να φαίνεται σαν ένα απλό καρεκλάκι, αλλά πρόκειται για μια μοναδική δημιουργία του αρχιτέκτονα Wolfganag Sirch και του γλύπτη Christoph Bitzer, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τον γιο του σερ Elton John.
Καλαθάκι Moses, 7.300 λίρες


Ένα από τα πιο ξεωριστά καλαθάκια για μωρά που κυκλοφορούν με την επωνυμία Moses με μικρά κρυσταλλάκια Swarovski.
Louis Vuitton τσάντα αλλαξίερα, 1.130 λίρες

Μπορεί για πολλούς γονείς η τσάντα αλλαξιέρα να είναι ένα από τα πιο πρακτικά μέρη του μωρουδιακού εξοπλισμού, ωστόσο, η Louis Vuitton αποφάσισε να προσθέσει το δικό της στυλ. Ο Elton δεν μπορούσε να μην πάρει, λοιπόν, μια από τις πιο στυλάτες τσάντες για το μωρό του.
Αλογάκι Hamleys, 1.800 λίρες

Ένα χειροποίειτο rocking horse είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να πάρει ο γνωστός τραγουδιστής στο παιδί του…
Καροτσάκι μωρού, 2.230 λίρες

Ένα καρότσι Roddler’s aluminium από το Kid Kustoms είναι το μέσω μεταφοράς του μωρού του Elton John. Το συγκεκριμένο καροτσάκι είναι εμπνευσμένο από τα αεροσκάφη και έχει υποδοχή για iPod dock και DVD player. Βγαίνει σε διάφορα χρώματα και σχέδια και μπορεί να χαράξει πάνω του τα αρχικά του ονόματος του μωρού.

Read More

And More