Ο Enrique Iglesias κάνει θαλάσσιο σκι… γυμνός!

Ο Enrique Iglesias είναι σίγουρα ένας άντρας που κρατάει το λόγο του. Πριν από λίγο καιρό είχε πει δημόσια πως αν κερδίσει η Ισπανία που υποστήριζε στο Μουντιάλ, εκείνος θα κάνει θαλάσσιο σκι… γυμνός! Η Ισπανία βγήκε πρωταθλήτρια του κόσμου στη φετινή διοργάνωση και ο Enrique κλήθηκε να εκπληρώσει την υπόσχεσή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξη που είχε δώσει τον Iούνιο στο BBC είχε αναφέρει πως αν η Ισπανία κέρδιζε στο Μουντιάλ του 2010, τότε εκείνος θα μεθούσε και θα πήγαινε να κάνει σκι… γυμνός! Λίγο μετά τη νίκη της Ισπανίας στη διοργάνωση ο εκπρόσωπος του διάσημου τραγουδιστή ανακοίνωσε πως “το στοίχημα είναι στοίχημα” και ο Εnrique θα πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του.

Έτσι έφθασε και το επίμαχο video στο TMZ, που δείχνει πως ο διάσημος τραγουδιστής κρατησε το λόγο του. Σύμφωνα, με πληροφορίες το video γυρίστηκε στα τέλη Ιουλίου στο Μαϊάμι. Ο εκπρόσωπός του δεν επιβεβαίωσε πως σ’ αυτό το video είναι ο τραγουδιστής, το μόνο που είπε όμως ήταν ότι ο Enrique ήταν στο Μαϊάμι στο τέλος του Ιούλη…

Δες το video με τον γνωστό ηθοποιό να εκπληρώνει την υπόσχεσή του:

Read More

And More