Ο έντονος εκνευρισμός του Βασίλη Σπανούλη με δημοσιογράφο

Το προπονητικό τιμόνι του Περιστερίου έχει αναλάβει τη φςτινή σεζόν ο Βασίλης Σπανούλης και το βράδυ του Σαββάτου 9/9, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για το προπονητικό του πλάνο με αρκετά καλή διάθεση ωστόσο, κάποια στιγμή μια ερώτηση στάθηκε η αφορμή για να αλλάξει το ύφος του και τελικά… να αποχωρήσει.

Ειδικότερα, όταν ολοκλήρωσε όσα είχε να πει για την προσαρμογή του Περιστερίου στη νέα μπασκετική σεζόν, ο ρεπόρτερ της δημόσιας τηλεόρασης ψέλλισε χαρακτηριστικά «μια τελευταία ερώτηση, δεδομένου ότι γράφεται και λέγεται…».

Δίχως όμως, να προλάβει ο δημοσιογράφος να ολοκληρώσει την ερώτηση, ο Βασίλης Σπανούλης τον χτύπησε ελαφρά στον ώμο και έκανε αμέσως κίνηση να αποχωρήσει. «Να ‘σαι καλά, ευχαριστώ πολύ. Δεν θέλω, δεν θέλω» είπε αρχικά για να προσθέσει, εμφανώς εκνευρισμένος, τα εξής. «Μα, σε παρακαλώ τώρα! Μα μιλάμε για το Περιστέρι! Να σου πω κάτι; Μιλάμε για το Περιστέρι τώρα».

«Μπορείς να μην την απαντήσεις την ερώτηση» αποκρίθηκε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, ευελπιστώντας να μην αποχωρήσει ο προπονητής του Περιστερίου, μα εκείνος έγινε… καπνός. «Ήθελα να ρωτήσω, φυσικά, τον Βασίλη Σπανούλη αν στην παρούσα φάση είναι στις προοπτικές του ή έχει ήδη δεχθεί μια πρόταση για την Εθνική ομάδα. Δεν θέλησε να απαντήσει, απολύτως σεβαστό» εξήγησε στη συνέχεια.

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο διάστημα είναι έντονη η φημολογία που θέλει τον Δημήτρη Ιτούδη να μη συνεχίζει στη θέση του προπονητή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ και τη θέση του να παίρνει ο Βασίλης Σπανούλης.

Read More

And More