Ο εσωτερικός χώρος της εκκλησίας και της δεξίωσης!

Είδαμε όλοι το λαμπερό γάμο αλλά όχι το χώρο που έγινε η δεξίωση και τις λεπτομέρειες του ναού.

Ο γάμος της χρονιάς του Νικόλαου και της αγαπημένης του Τατιάνας έγινε προχθες το απόγευμα στις Σπέτσες, στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, όπου το λαμπερό ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης. Το εσωτερικό του ναού ήταν πολύ μικρό και χωρούσε το πολύ τριάντα άτομα, έτσι την ώρα του γάμου το ζευγάρι επέλεξε να έχει μαζί του την οικογένειά του και τα μέλη των βασιλικών οικογενειών που ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα για να δουν το λαμπερό γάμο.

Το TLIFE κατάφερε να δει το εσωτερικό του ναού που έγινε ο γάμος και τον διακριτικό στολισμό που είχαν επιλέξει οι νεόνυμφοι για την εκκλησία και σου δείχνει αποκλειστικές φωτογραφίες.


Διακριτικός στολισμός στο ιερό!

Ακόμη, μετά το γάμο ακολούθησε μια πανέμορφη δεξίωση στο κτήμα Κούτση στην περιοχή Πυτιούσα των Σπετσών. Το μέρος αυτό επιλέχτηκε για την ασφάλεια των υψηλών καλεσμένων, αφού είναι αρκετά δύσβατο και δεν μπορεί να φθάσει κανείς με αυτοκίνητο. Ταυτόχρονα, όμως και ο κόλπος που κλείνει το σημείο είναι αρκετά μικρός ώστε να μη μπορεί να μπει και να αράξει πλοίο ή σκάφος.

Όπως βλέπεις και στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το TLIFE από το χώρο της δεξίωσης, η εξέδρα ήταν πολύ μεγάλη και κατάφερε να φιλοξενήσει τους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού. Ενώ, η εκπληκτική θέα στη θάλασσα, σίγουρα θα΄”μάγεψε” τους γόνους της υψηλής κοινωνίας που βρέθηκαν στις Σπέτσες!

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More