Ο Ετεοκλής Παύλου για την αγωγή-μαμούθ της Μίνας Αρναούτη: «Δεν μπορεί κανείς να κοστολογήσει τι ένιωσε και τι πληγές έχει»

Αγωγή 70 σελίδων κατά της ασφαλιστικής εταιρίας στην οποία ο Παντελής Παντελίδης είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητο του κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη ζητώντας 1,1 εκατ. ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση για το τροχαίο.

Το πρωί της Δευτέρας, στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», ο Ετεοκλής Παύλου θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, μιας και έχει περάσει κι εκείνος μια παρόμοια κατάσταση, λόγω του πυροβολισμού που του στοίχισε το πόδι του.

«Καταρχάς διαφωνώ με την έκφραση αγωγή μαμούθ. Δεν μπορεί κανείς να κοστολογήσει και το μαμούθ έχει να κάνει με το πώς το βλέπει ο απέξω το νούμερο. Δεν μπορεί κανείς να κοστολογήσει το τι ένιωσε αυτός ο άνθρωπος και το τι πέρασε και τι πληγές έχει αφήσει. Το ένα εκατομμύριο ή τα δύο ή τα πέντε είναι απλά ένα νούμερο. Δεν έχουν καμιά αξία, όσο και να ακούγεται παράξενο. Όπως έχω πει και εγώ για τη δική μου περίπτωση, πιστεύω και η Μίνα θα πιστεύει το ίδιο, θα έδινε τα τριπλά λεφτά και η ίδια για να μην έχει τις αναμνήσεις από όλο αυτό και όχι τα κουσούρια. Σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει νούμερο κανένα…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More