Ο Ευθύμης Ζησάκης μετά τη δημόσια συγγνώμη στον Κώστα Σπυρόπουλο γίνεται… έξαλλος!

Ο Ευθύμης Ζησάκης μετά τη δημόσια συγγνώμη στον Κώστα Σπυρόπουλο γίνεται… έξαλλος! | tlife.gr

Ο Ευθύμης Ζησάκης θα γίνει… έξαλλος! Μην πάει όμως το μυαλό σας σε νέο γύρο της κόντρας του ηθοποιού με τον Κώστα Σπυρόπουλο για την παράσταση «Toc-Toc», που απασχόλησε έντονα τα media. Αυτή, καθώς φαίνεται, έλαβε τέλος μετά και τη δημόσια συγγνώμη του Ευθύμη μέσω της εκπομπής «The 2night show».

Ο λόγος που ο ηθοποιός θα γίνει… έξαλλος είναι θεατρικός. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, πήρε τη θέση του Μάνου Ιωάννου στην παράσταση «Οι Έξαλλοι 2», που επιστρέφει ανανεωμένη σε ό,τι αφορά τα κείμενά της, στο θέατρο Αθηνά, από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.

Η Σοφία Κουρτίδου και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, οι οποίοι πρωταγωνιστούσαν σ’ αυτήν και το προηγούμενο διάστημα, θα επιστρέψουν κανονικά στους ρόλους τους. Ο ρόλος προτάθηκε αρχικά στον Πάνο Βλάχο, ωστόσο, ο ηθοποιός αδυνατούσε να συνεχίσει λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων κι έτσι κλήθηκε ο Ευθύμης Ζησάκης να καλύψει τη θέση του. Ο ηθοποιός θα βρίσκεται παράλληλα και στο show του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar», το οποίο θα κάνει πρεμιέρα αυτήν την Κυριακή.

Να θυμίσουμε ότι ο Ευθύμης Ζησάκης είχε δηλώσει στις κάμερες πριν από δύο εβδομάδες πως έκανε πρόβες για την παράσταση «Toc-Toc», ενώ η παράσταση είχε ήδη ξεκινήσει με άλλον ηθοποιό στη θέση του. Εν συνεχεία ο leader του θεατρικού Κώστας Σπυρόπουλος τον… άδειασε κάνοντας λόγο περί ασυνέπειας από την πλευρά του, με τον ηθοποιό να ζητεί τελικά συγγνώμη, ρίχνοντας το φταίξιμο στους… δαίμονές του.

READ more