Ο Φώτης και η Μαρία λύνουν το μυστήριο της γυμνής φωτογράφησης!

Σήμερα στην εκπομπή Φώτης και Μαρία Live, οι παρουσιαστές έδωσαν εξηγήσεις για την περιβόητη γυμνή φωτογράφηση!

Φυσικά μετά από λίγο αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για πλάκα της Μαρίας Μπακοδήμου και για φωτομοντάζ και μίλησαν στην εκπομπή τους γι’αυτό.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, ο Φώτης, κοιμόταν στο κρεβάτι του και στις 10.30 το πρωί άρχισαν να χτυπούν ασταμάτητα τα τηλέφωνα. Εκείνος νόμιζε ότι τον έπαιρναν για τα Χρόνια Πολλά κι όλοι του έλεγαν ”Δες MEGA, δες MEGA”, αλλά εκείνος δεν έδωσε σημασία, ώσπου τον πήρε τηλέφωνο η μητέρα του και του ζήτησε να κρατήσει δύο ημερολόγια. Ένα για εκείνη κι ένα για την νονά του. Στα blogs γράφανε: ”Έξαλλος ο Φώτης με τη φωτογράφιση!”

Μ. Μπακοδήμου: ”Επειδή είχε γιορτή, λέγαμε τι δώρο να του κάνουμε…; Όλο τα ίδια και τα ίδια. Δεν του κάνουμε για δώρο ένα σκανδαλάκι; Να πούμε ότι έχει κάνει μία φωτογράφιση, κι από μεγάλο φωτογράφο, τον Μάριο Τεστίνο…”
Και συνέχισε: “Αυτή με το τατουάζ είναι μόνο δική του, που είχε βγει για τη LIFO, και δεν κρατάει μπύρα όπως είπε ο Λιάγκας, αλλά τσάι και το τατουάζ είναι αληθινό όχι χένα!”
Φώτης: ”Ρε παιδιά, φαίνεται ότι είναι μοντάζ. Πώς δεν το πήρανε χαμπάρι; Από το Λονδίνο μου στέλνανε μηνύματα…”
Μαρία: ”Μέχρι κι οι φίλοι μας το πίστεψαν ότι είναι αλήθεια. Αφού κι η μαμά σου ζητούσε δύο ημερολόγια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ το MEGA, τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα που συνεργάστηκαν. Ο Λιάγκας δε, σε έθαυε κιόλας…Σ’ έλεγε ξεδιάντρωπο, γιατί να το κάνεις αυτό… Μην το έμαθε κι ο Τεστίνο και ζητάει τα πνευματικά δικαιώματα”
Φώτης: ”Και μετά οι άλλοι αντιδράσανε στο Λιάγκα, για τον τρόπο που μιλούσε. Έγινε μεγάλος χαμός. Να είστε καλά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ένα σκάνδαλο ήθελα κι εγώ.”
Μαρία: ”Αυτό που είπε η Φαίη είχε πλάκα. Ότι είναι ένα ημερολόγιο, που θα κυκλοφορεί μόνο σε μπουτίκ.”

Μια χαρά η πλάκα της Μαρίας…

Read More

And More