Ο Φώτης μας φτιάχνει… “Λιγκουίνι Μπατακλάν” !

“Αν δεν έκανα αυτή την δουλειά, εύκολα θα μπορούσα να είμαι μάγειρας”, τάδε έφη Φώτης Σεργουλόπουλος ! Ο γνωστός παρουσιαστής δέχτηκε πρόσκληση από του “Νηστικούς Πράκτορες” στου Star και φυσικά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη !

Ποια ευκαιρία ; Την ευκαιρία να γίνει… chef για μία μέρα ! Ο Φώτης βρέθηκε στην παρέα της Ντίνας Νικολάου και του Θανάση Πάτρα, όπου και δέχτηκε να μας αποκαλύψει την… μυστική συνταγή του “Λιγκουίνι Μπατακλάν” ,όπως επίσης και όλα τα υπόλοιπα μυστικά που κρύβει στην κουζίνα του, αλλά και όχι μόνο !

Μάλιστα, τα “Λιγκουίνι Μπατακλάν” όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι μια αγαπημένη και δοκιμασμένη συνταγή, η οποία έχει μία ιδιαίτερη ιστορία, αφού την έφτιαξε σε ένα πρώτο ραντεβού και πέτυχε , γιατί σπεύδει να διευκρινίσει πως , «όταν μαγειρεύει γίνεται γλέντι τρικούβερτο, του αρέσει, το ζει, το χαίρεται» !

Μεταξύ μαγειρικής και κουβεντούλας ο Φώτης αποκαλύπτει επίσης τα αγαπημένα του φαγητά και τις παράξενες γεύσεις που έχει δοκιμάσει στα διάφορα ταξίδια του, ενώ απαντάει και στο… φοβερό και τρομερό ερώτημα, για το «ποιός είναι καλύτερος στη μαγειρική, εκείνος ή η Μαρία» και διηγείται με το γνωστό του χιούμορ τη μεγαλύτερη μαγειρική γκάφα της κολλητής του, Μαρίας Μπακοδήμου.

Ολα αυτά και άλλα πολλά, στους “Νηστικούς Πράκτορες” της Τετάρτης !

Read More

And More