Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ!

Ο Φώτης και η Μαρία μετακομίζουν; Ποιος είναι ο Φώτης και ποια η Μαρία; Οταν λέμε Φώτης και Μαρία, εννοούμε μόνο τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου. Ε, ναι ,λοιπόν, το λατρεμένο τηλεοπτικό δίδυμο του Star μετρακομίζει και πάει… ΣΚΑΙ. Οχι,όχι μην πάει ο νους σου στο κακό, δεν έχουμε να κάνουνμε με νέα τηλεοπτικά παρατράγουδα, παρά μόνο με μία… εθιμοτυπική επίσκεψη!

Ο Φώτης και η Μαρία δέχτηκαν πρόσκληση από τον καλό τους φίλο Στέλιο Παρλιάρο και εννοείται πως δεν μπορούσαν να του πουν “όχι”. Ετσι, θα δούμε το Σάββατο το απόγευμα… σα στο σπίτι του, παρέα με τους δύο παλιούς του φίλους και συνεργάτες τον Στέλιο Παρλιάρο να φτιάχνει… “γλυκά αγάπης”. Με παιδικό ενθουσιασμό, αστείρευτο χιούμορ και πολλές απορίες η Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχουν διάθεση να συμμετέχουν και στην εκτέλεση.

Ο σεφ θα βάλει τη γνώση και την ακρίβεια. Το χαριτωμένο δίδυμο της ελληνικής τηλεόρασης το…άυλο συστατικό της πετυχημένης συνταγής στις “Γλυκές Αλχημείες” το Σάββατο το απόγευμα στις 7.00 μ.μ.

Αργοψημένος, ξανθός και τραγανός ο μπακλαβάς με γέμιση από φιστίκι Αιγίνης, αγκαλιάζει το μαστιχωτό παγωτό καϊμάκι. Ο λευκός κύλινδρος κρύβει μέσα του μια καρδιά από μπισκότα. Καθώς κόβεται σε φέτες για να σερβιριστεί, αποκαλύπτει τη μαεστρία στην κατασκευή του. Η μυρωδιά της λευκής σοκολάτας και του ροδόνερου υπενθυμίζουν ότι η τέχνη μπορεί να είναι και αναλώσιμη.

Η μους καπουτσίνο με έντονη την γεύση του καφέ κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση μέσα σε φλυτζάνια. Η γεύση αλλά και η παρουσίαση της, ολοκληρώνεται με ένα σύννεφο άγλυκης σαντιγί. Για να δώσουμε χαρά τους αγαπημένους μας χρειάζεται φαντασία!…

Read More

And More