Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η παρέα του “Κάνουν καμ μπακ” στο Shamone!

Είναι γνωστό ότι κάθε σχέση στα 7 χρόνια κορυφώνεται και η λάμψη αρχίζει να χάνεται.

Το Shamone έρχεται να σπάσει τις προκαταλήψεις και να ανανεώσει τους όρκους του με το κοινό με ένα ολοκαίνουριο project που φέρει την υπογραφή μιας σπουδαίας συγγραφικής πένας.

Το δίδυμο Παπαθανασίου Ρέππας συμπράττουν με τον εμπνευστή και δημιουργό του χώρου που έχει αγαπήσει η Αθήνα, Φώτη Σεργουλόπουλο σε μια «επιθεώρηση πίστας» που έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η ξεκαρδιστική παράσταση με τίτλο «Κάνω Καμπάκ» ανεβαίνει την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στη σκηνή του Shamone για να ανατρέψει τις μελαγχολικές Πέμπτες του χειμώνα και να τις συντροφέψει με τον καλύτερο τρόπο.
Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας με πολύ κέφι έγραψαν και σκηνοθέτησαν μια μουσικοθετρική παράσταση, ένα θεατρικό είδος που το Shamone μέσα στα 7 χρόνια λειτουργίας του έχει φιλοξενήσει με μεγάλη επιτυχία και έχει καθιερώσει.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Διαγούπη χαρίζουν άφθονο γέλιο με τα σατυρικά νούμερα που παρουσιάζουν ενώ η Josephine και ο Κωνσταντίνος Φραντζής ξαφνιάζουν με το υποκριτικό τους ταλέντο και φυσικά με τις φωνές τους απογειώνουν τις μουσικές στιγμές της παράστασης.
Στη σουρεαλιστική πλοκή της υπόθεσης μία απελπισμένη χωριατοπούλα του βουνού και του λόγγου, μπλέκεται γλυκά με ένα wannabe συγγραφέα τούρκικου σήριαλ και όλοι μαζί καταλήγουν -πού άλλού-να ψάχνουν ταίρι σε τηλεοπτικά ριάλιτι. Θα έρθει επιτέλους ο φτερωτός θεός στη ζωή τους ώστε να ζήσουν όλοι τον έρωτα που τους ταιριάζει

Κείμενα-Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου- Μιχάλης Ρέππας
Κοστούμια: Έβελιν Σιούπη
Ενορχήστρωση: Γιώργος Τσοκάνης
Χορογραφίες: Χριστίνα Φωτεινάκη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164