O Φώτης Σεργουλόπουλος μας συστήνει τον αδελφό του, Αλέξανδρο!

Για πρώτη φορά ύστερα από 10 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μας συστήνει τον αδελφό του. Ο Αλέξανδρος είναι 52 ετών, έμπορος διαμαντιών, παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών. Tα δύο αδέλφια μιλάνε ποζάρουν και μιλάνε στο περιοδικό People για τα παιδικά τους χρόνια και τη σχέση τους!

“Γυρνούσαμε από το σχολείο για να διαβάσουμε. Τεμπελιάζαμε και κάποια στιγμή, συνειδητοποιώντας ότι περνούσε η ώρα, τσακωνόμασταν και κλείναμε ο ένας τον άλλον εκτός σπιτιού!” τονίζει ο Αλέξανδρος. Τα παιδικά τους χρόνια είναι γεμάτα όμορφες στιγμές και εικόνες.

Τα δύο αδέλφια διατηρούν άριστες σχέσεις, έχουν όμως τσακωθεί ποτέ; “ Γενικά στην οικογένεια μας δεν είχα ακούσει πότε τον πατέρα μου να φωνάζει και να τσακώνεται με τη μάνα μου. Δεν έχουμε ζήσει τσακωμούς. Για μένα το να τσακωθώ μέσα στην οικογένεια μου είναι σοκαριστικό” εξομολογείται ο παρουσιαστής!

Η συγκίνηση στα μάτια τους είναι φανερή όταν μιλάνε για τον πατέρα τους που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Ιανουάριο, Ο μπαμπάς μας ήταν πολύ σπάνιος άνθρωπος. Αντιμετώπιζε τη ζωή με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Ήταν πολύ μοντέρνος άνθρωπος και αγαπούσε πολύ τη μητέρα μας”

Ο Φώτης έχει δύο ανιψούλες. Την Αντιγόνη, 21 ετών και τη Μαρία, 19 ετών. Είναι περισσότερο φίλος και σε καμία περίπτωση δεν τις βλέπει σαν δικά του παιδιά…Ο παρουσιαστής αφηγείται ένα περιστατικό που θα του μείνει αξέχαστο, “ Τώρα πια έχουν μεγαλώσει, είμαστε περισσότερο φίλοι. Μπορεί να μου φέρουν να μου δείξουν κάποιον φίλο τους. Θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγαμε με τη μεγάλη μου ανιψιά στο Λυκαβηττό για να δούμε τους Black Sabbath. Ήθελε να πάει μπροστά. Εγώ, για να το παίξω άνετος, της είπα να πάει, αλλά να έχει το νου της. Όταν είδα να στριμώχνονται και να πηγαίνουν μπρος πίσω στα κάγκελα, σκέφτηκα πως είχα κάνει μεγάλη βλακεία, γιατί δεν ήταν δικό μου το παιδί!”

Παλιότερα, ο παρουσιαστής είχε πει πως θα υιοθετούσε παιδί, το σκέφτεται ακόμα;
“ Μπορεί. Θα δούμε. Το είχα σκεφτεί παλιότερα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και μπορεί κάποτε να αποκτήσω. Δεν αποκλείω τίποτα!”

Τι ήταν όμως αυτό που ονειρεύονταν να γίνουν μικροί; “ Ήθελα να γίνω γιατρός, γιατί αγαπούσα πολύ το νονό μου, που ήταν γιατρός.” λέει ο Φώτης, ενώ, από την άλλη, ο Αλέξανδρος ήθελε να γίνει πολιτικός μηχανικός, όπως ο πατέρα του!

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More