Ο φρεσκοχωρισμένος Έλληνας ποζάρει μόνο με την πετσέτα του και μας δείχνει τους κοιλιακούς του!

Είναι νέος, ωραίος και πολλά υποσχόμενος στον χώρο της μόδας, στον οποίο δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα, χώρισε οριστικά από την τραγουδίστρια σύντροφό του και είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή, κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις από την προηγούμενη σχέση του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ταταράκη, ο οποίος τράβηξε χωριστό δρόμο από την Ελευθερία Ελευθερίου, μετά από ένα χρόνο κοινής πορείας. Πλέον είναι single και το απολαμβάνει, αν κρίνουμε ειδικά από τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Αυτές τις μέρες, το μοντέλο βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη και δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκέπτεται και τις στιγμές που περνάει εκεί.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο Δημήτρης έκανε μια… καυτή ανάρτηση στο προφίλ του και κατάφερε να αναστατώσει τις γυναίκες followers του. Ο λόγος; Πόζαρε ημίγυμνος και τυλιγμένος από τη μέση και κάτω μόνο με μια πετσέτα, στο μπάνιο του ξενοδοχείου όπου διαμένει.

Οι κοιλιακοί-φέτες που διαθέτει, όπως ήταν αναμενόμενο, έκοψαν… ανάσες και όχι άδικα, αφού ο Δημήτρης έχει καταφέρει να “χτίσει” ένα αξιοζήλευτο κορμί χάρη στην εντατική γυμναστική που κάνει και το υγιεινό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί.

Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή της του, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή, ενώ αξίζει να σημειωθεί πώς μέχρι και η Ελευθερία Ελευθερίου του “χάρισε” την… καρδούλα της.

Read More

And More