Ο Γ. Μπουτάρης δοκίμασε τις γεύσεις της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου!

Λίγο πριν τη συνάντησή του με τον Άνθιμο και την ορκομωσία του ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Μπουτάρης, βρέθηκε στην Αθήνα και συγεκριμένα στην ψαροταβέρνα της Αργυρώς, “Παπαδάκης” και δοκίμασε μαζί με φίλους πολλές από τις γεύσεις.

Ο ίδιος πέρασε αρκετές ευχάριστες ώρες με καλή παρέα και μεγάλη παρέα. Η Αργυρώ φυσικά τον χαιρέτησε και προσωπικά και δεν μπορούσε να μη ρωτήσει αν έμεινε ευχαριστημένος από το φαγητό, όπως κάνει άλλωστε με κάθε παρέα.

Στην παρέα του δημάρχου, ήταν και η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Ο Γιάννης Μπουτάρης έδειχνε να περνάει ξένοιαστα και συζητούσε αρκετά με τους φίλους.

Η ψαροταβέρνα “Παπαδάκης”, έχει το όνομα του συζύγου της Αργυρώς, όπου παίρνουν μαζί και πολλές επαγγελματικές αποφάσεις. Το στέκι της Αργυρώς, που βρίσκεται στο Κολωνάκι, έχει την προτίμηση πολλών διασήμων. Χαρακτηριστικό και περιζήτητο είναι το λικέρ φράουλας που προσφέρει στους πελάτες της μετά το φαγητό. Ακούγεται μάλιστα ότι το έχει δοκιμάσει ο Jean Paul Gautier, ξετρελαθηκε και ζήτησε να του στέλνει η ίδια κάθε μήνα κάποια ποσότητα.

Η Αργυρώ έδειχνε ήρεμη και δεν φαίνεται διατεθημένη να εμφανιστεί ξανά φέτος σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

Παρ’όλα αυτά την ίδια μέρα και συγκεκριμένα, το Σάββατο, βρέθηκε στο μαγαζί η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Στέλιος Παρλιάρος, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου και αρκετοί ακόμη από τον χώρο της showbiz.

Aν θέλεις κι εσύ να δοκιμάσεις τις γεύσεις και τα πιάτα της Αργυρώς, καλό είνα ινα κάνεις κράτηση κάποιες μέρες πριν γιατί γενικά επικρατεί ένας πανικός.

Read More

And More