Ο Γ. Παπαδάκης άφησε το “Πρωινό ΑΝΤ1” μία ώρα νωρίτερα ! Τι συμβαίνει ;

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Ιδιαίτερη αναστάτωση έχει προκληθεί από το πρωί στα δημοσιογραφικά γραφεία, μετά τον πρόωρο, τηλεοπτικό αποχαιρετισμό του Γιώργου Παπαδάκη ! Ο γνωστός δημοσιογράφος σήμερα το πρωί αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το τηλεοπτικό του πόστο μία ώρα νωρίτερα, λέγοντάς μας “γεια σας” όχι στις 10.00 το πρωί, αλλά στις 9.00 !

“Φεύγω γιατί έχω μία δουλειά… Μην ανησυχείσετε…”, είπε ο οικοδεσπότης του “Πρωινού ΑΝΤ1” και άναψε φωτιές στο δευτερόλεπτο !

Ετσι, όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται το τι έχει συμβεί και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν τελείωσε κανονικά σήμερα την εκπομπή του. Βέβαια τα διάφορα σενάρια… συνομωσίας δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν ! Τελικά απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω τίποτα το… ύποπτο δεν κρύβεται πίσω από αυτή την πρόωρη “καλημέρα”.

Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μία πολύ σοβαρή, προσωπική δουλειά, στην οποία έπρεπε να διεκπαιρεώσει προσωπικά, γι ΄αυτό και εγκατέλειψε το τιμόνι της εκπομπής.

Θα βρίσκεται κανονικά στο πόστο του και πάλι από ΄βδομάδα, κάνοντας μάλιστα την Καθαρή Δευτέρα, ζωντανή εκπομπή για να μας ευχηθεί το “καλή σαρακοστή” σε… live μετάδοση και φυσικά συνοδευμένο μαζί με την παραδοσιακή λαγάνα !

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164