Ο Γ. Παπαμιχαήλ : Μιλά στην Τατιάνα για την πολιτική, τον γάμο και τη συγνώμη στον πατέρα του

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μίλησε στην Τατιάνα για την ζωή του και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε αλλά και την απόφασή του να πολιτευτεί.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ εξήγησε στο Μίλα πως ο λόγος που δεν έχει νοικοκυρευτεί μέχρι τώρα είναι γιατί απλά δεν έτυχε. Η τελευταία του σχέση ήταν πολύ σοβαρή και όλοι πίστευαν πως θα καταλήξει σε γάμο εκείνος τους διέψευσε. Παρόλα αυτά σχέδια για οικογένεια και παιδιά κάνει! “Όλα αυτά είναι πολύ ωραία να τα σκέφτεσαι αλλά δεν βγαίνουν στην πράξη”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης είχε ηρεμήσει και είχε κατασταλάξει. Ο χωρισμός του τον στεναχώρησε και του πήρε αρκετούς μήνες για να το ξεπεράσει αλλά, όπως υποστηρίζει, η ζωή συνεχίζεται. Άλλωστε ο ίδιος έχει περάσει ακόμα πιο δύσκολες περιόδους στη ζωή του και κατάφερε να επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος.

Κατάφερε να συγχωρέσει τον πατέρα του για όλα όσα έχουν γίνει και μεγαλώνοντας παρατηρεί ότι εμφανισιακά του μοιάζει όλο και περισσότερο. Το όνομά του του ανοίγει πόρτες αλλά είναι και μια ευθύνη, ειδικά τώρα που αποφάσισε να κατέβει στην πολιτική. Ο Γιάννης θα είναι υποψήφιος με το ΛΑΟΣ.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More