Ο Γ. Τσαλίκης, έγινε “πολυπλατινένιος”! Φωτογραφίες με τους διάσημους φίλους του!

O Γιώργος Τσαλίκης, είναι πια… πολυπλατινένιος! Ο γνωστός τραγουδιστής που ξεσηκώνει τον κόσμο τα βράδια στο Caramela και σήμερα θα κάνει… πανικό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου χθες το βράδυ γιόρτασε την μεγάλη επιτυχία, της τελευταίας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο “Στο υπoγράφω”!

Το Caramela, ήταν από νωρίς γεμάτο από φίλους, θαυμαστές, συνεργάτες και δημοσιογράφους, που έσπευσαν να συγχαρούν το Γιώργο και να μοιραστούν μαζί του τη μεγάλη του χαρά.

Εκτός από το πολυπλατινένιο cd του, ο τραγουδιστής είχε κι ένα άλλο μεγάλο λόγο να λάμπει από χαρά! Ήταν εκεί για να τον δουν να τραγουδάει ζωντανά για πρώτη φορά όπως είπε ο ίδιος, τα τρία του παιδιά! Από τη μεγάλη της χαρά έλαμπε και η σύζυγός του Δώρα, την οποία ευχαρίστησε πρώτη απ΄ όλους για την αγάπη της, την υποστήριξη και την υπομονή της αυτά τα 20 χρόνια της καριέρας του.

Από το πάρτυ της χαράς του Γιώργου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συνεργάτες του από το Dancing with the Stars αλλά και οι γονείς του που έσπευσαν από τη Στυλίδα για να καμαρώσουν το γιο τους να γίνεται…πολυπλατινένιος!

Ο Γιώργος αφού ευχαρίστησε, κυριολεκτικά του πάντες, τραγούδησε τις νέες αλλά και τις παλιές του επιτυχίες, ενώ ανέβασε στη σκηνή να χορέψει τσιφτετέλι την Κέλλυ Κελεκίδου, αλλά και να τραγουδήσει τον… Σπύρο Σούλη!

Κοντά στο Γιώργο βρέθηκαν η κουμπάρα του Ναταλία Γερμανού, η Ευγενία Μανωλίδου με τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Αλέξης Κωστάλας, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Ηλίας Βρετός, ο Κώστας Κρομμύδας με τη σύζυγό του, ο Σπύρος Σούλης, ο Νίκος Αναδιώτης με τη σύζυγό του , η μάνατζερ του Βάσω Σαρματζή και βέβαια όλοι οι συντελεστές του cd που έγινε πολυπλατινένιο.

Δες φωτογραφίες από την βραδιά:


Read More

And More