Ο γάμος που έφερε το διεθνές jet set στη Μύκονο!

Πανικός επικράτησε την προηγούμενη Πέμπτη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου. Εκτός από τις προγραμματισμένες πτήσεις, προσγειώθηκαν και αρκετά lear jets με Έλληνες και ξένους vips, σε ένα άκρως καλοκαιρινό κάλεσμα!

Η Σοφία Γραφανάκη, κόρη της Κορίνας και του Αντώνη Γραφανάκη, γνωστών δικηγόρων, παντρεύτηκε τον συμφοιτητή της από το πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, Γουόκερ Λιούις. Η οικογένεια γαμπρού ασχολείται με επενδύσεις και οι φίλοι τους, μέλη της χρυσής generation, έδωσαν πρόθυμα το “παρών” στο μυστήριο.

/

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού, οι ιδιοκτήτες την γνωστής βιομηχανίας τροφίμων Heinz, ο Απόστολος και η Αφροδίτη Βιλδιρίδη, ο Τζιρτζ και η Αλίνα Μάνεση, η Ελένη Κόκκαλη και οι γιοι της, ο Ανδρέας Ποταμιανός, η οικογένεια Στέγγου, η πρώην υπουργός Βάσω Παπανδρέου, καθώς και ξένοι επιχειρηματίες που απόλαυσαν το τετραήμερο εορτασμού στο νησί των Ανέμων. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν οι Τέιλορ Λιούις και Αλεξάνδρα Ποταμιανού.

/
O Kόκκαλης junior με τη συνοδό του!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, οι όρκοι αγάπης, κατά τα αμερικανικά πρότυπα, ανταλλάχτηκαν την Πέμπτη το βράδυ, μεταξύ στενών φίλων. Την Παρασκευή έγινε γλέντι στο “Sea Satin” με πανάκριβα θαλασσινά, παγωμένο κρασί και ελληνικούς χορούς.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, προκειμένου οι καλεσμένοι να απολαύσουν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

Η νύφη επέλεξε για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, νυφικό Oscar de la Rena ενώ το γαμήλιο γλέντι είχε πεντάστερη περιποίηση, το club Cano Paradiso”, διαμορφώθηκε για την βραδιά σε ένα μαγικό σκηνικό για ένα γάμο βγαλμένο μέσα από παραμύθι!

/
H Ευγενία Νιάρχου, η Σοφία Καρβέλα, ο Χρήστος Οικονόμου και ο Θανάσης Πανουργιάς!

Έκπληξη στον γάμο αποτέλεσε η Σοφία Καρβέλα που έφτασε από την Αμερική για να παραστεί στο γάμο της φίλης της, Σοφίας Γραφανάκης, έχοντας στο πλευρό της πάντα τον σύντροφό της, Θανάση Πανουργιά!

/

Διακριτική παρουσία στο γάμο ήταν και η Ευγενία Νιάρχου παρέα με τον νεαρό εφοπλιστή Χρήστο Οικονόμου που έχει κλέψει την καρδιά της!

Read More

And More