Ο γάμος της Γωγώς και του Τραϊανού. Το TLIFE ήταν εκεί!

Ο γάμος της Γωγώς και του Τραϊανού. Το TLIFE ήταν εκεί! | tlife.gr

Διπλή χαρά ένιωσε την Παρασκευή το ζευγάρι Μαστροκώστα – Δέλλα, αφού παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο αλλά και βάπτισαν την κορούλα τους Βικτώρια!

Ο γάμος έγινε στο παρεκκλήσι του μουσείου Νάσιουτζικ. Μετά τον γάμο ακολούθησε και η βάπτιση της μικρής κορούλας τους, Βικτώριας. Η δεξίωση έγινε στο χώρο του μουσείου Νάσιουτζικ με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους και Dj την Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Το πιο ρομαντικό σημείο της βραδιάς ήταν όταν ακούστηκαν τραγούδια που έχει γράψει ο ένας για τον άλλον. Κουμπάροι είναι η Έλλη Μπούση και ο Σάββας Κάκος. Νονά της μικρής είναι η Στάλω Ηλία.

Ωρα 19.50 Η Γωγώ και Τραϊανός έδωσαν πριν από λίγους όρκους αιώνια αγάπης μπροστά στο θεό και στους καλεσμένους τους. Όπως μάθαμε μάλιστα την ώρα που η κουμπάρα τους, τους άλλαζε τα στέφανα έσκυψαν και οι δύο για να τους φτάσει!

Ωρα 19.51 Μόλις έφυγε από το κτήμα Νάσιουτζικ ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος δήλωσε ότι πάει να προλάβει και τον άλλο γάμο που γίνεται σήμερα, στο άλλο άκρο της Αττικής, της Βάσιας Λόη και του Νικόλα Μαδιά!

Ωρα 19.36 Οι καλεσμένοι του ζευγαριού σιγά σιγά γεμίζουν το χώρο που θα γίνουν τα μυστήρια. Μέχρι τώρα έχουν έλθει η Κέλλυ Κελεκίδου με το Νίκο Κουρκούλη, ο Μάκης Τσέλιος, ο Ντέμης Νικολαΐδης, η Νόνη Δούνια, ο Γιώργος Τσαλίκης η Στέλλα Γεωργιάδου, η Έλενα Κουντουρα, η Κατερίνα Λάσπα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η Κατερίνα Λάσπα με το σύζυγό της

Νίκος Κουρκούλης , Κέλλυ Κελεκίδου

Η Κέλλυ Κελεκίδου χαιρετάει τους δημοσιογράφους

Ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του Δώρα

Ο σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος

Ο Λάμπης Λιβιεράτος

Ωρα 18.15 Ο αγαπημένος φίλος της Γωγώς Χάρης Σιανίδης καλωσορίζει τους δημοσιογράφους και τους δηλώνει ότι είναι τόσο συγκινημένος και ευτυχισμένος για το γάμο που νιώθει σαν να παντρεύεται ο ίδιος!

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Η είσοδος του κτήματος Νάσιουτζικ, όπου έγινει ο γάμος του διάσημου ζευγαριού και η βάπτιση της κορούλας τους

Οι δημοσιογράφοι την ώρα που περιμένουν για να καλύψουν το μυστήριο..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ για το γάμο της Βάσιας Λόη με τον Νικόλα Μαδιά!

Ρεπορτάζ: Καλλιόπη Γεωργοπούλου
Φωτογραφία: Πέτρος Χόντος

READ more