Ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου κάνουν road trip στην Ελλάδα!

Μπορεί την περίοδο της καραντίνας να απομονώθηκαν στο ησυχαστήριό τους στην Αίγινα, τώρα όμως ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου κάνουν road trip στην Ελλάδα. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 βρέθηκε στην Κέρκυρα με μέλη του κόμματος και την σύζυγό του Δανάη Στράτου ώστε να συναντήσουν τους κατοίκους του νησιού και να συμμετάσχουν στις διαμαρτυρίες για θέματα περιβαλλοντικής φύσης και να συζητήσουν μαζί τους για την κατάσταση σε χωματερή του νησιού.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψης στην Κέρκυρα αναρτήθηκαν στα social media και φωτογραφίες από την επίσκεψη του Γιάνη Βαρουφάκη και τη συνάντηση με τους Κερκυραίους.  Ενώ, την Τρίτη, ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Δανάη Στράτου πήραν το δρόμο της επιστροφής. Το ζευγάρι μάλιστα, ενόψει καλοκαιριού, και δεδομένου ότι αγαπά την περιπέτεια, αποφάσισε να κάνει ένα road trip κατά την επιστροφή στην Αθήνα.

Η Δανάη Στράτου, μάλιστα, ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram (η ίδια φωτογραφία αναρτήθηκε και στο λογαριασμό του κόμματος στα social media) όπου το ζευγάρι ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση και αναφέρει πως βρίσκεται σε… road trip!

Η φωτογραφία της Δανάης Στράτου…

 

Read More

And More