Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε στην Ελλάδα – “Το συναίσθημα ότι έγινα πατέρας δεν το φτάνει το NBA”

Στην Αθήνα έφτασαν το πρωί της Κυριακής 1/8, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον αδερφό του Θανάση, φέροντας πίσω στην Ελλάδα το κύπελλο του Πρωταθλητή του NBA.

Ο “Greak Freak” όχι μόνο κατέκτησε το κορυφαίο αμερικανικό πρωτάθλημα αλλά εξασφάλισε και τον τίτλο του MVP (Most Valuable Player) ξανά. Μαζί με τον αδερφό του Θανάση, έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 11:30 το πρωί, όπου πλήθος κόσμου, κάμερες και δημοσιογράφοι τους περίμεναν με ανυπομονησία.

 

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη τύπου, όπου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μας στήριξαν από όταν πήγαμε στο NBA να κυνηγήσουμε το όνειρό μας. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πίσω και θα δούμε την οικογένεια και τους ανθρώπους μας. Είμαστε χαρούμενοι και που μπορέσαμε να φέρουμε το κύπελλο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είναι ένα από τα μεγαλύτερα τρόπαια στον κόσμο και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Δεν ξέρω πόσες θα μέρες θα μείνουμε εδώ αλλά θα πάμε το κύπελλο και στα Σεπόλια. Είναι τρομερό αυτό που έχει γίνει, και από τους δυο μας και από την ομάδα».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην οικογένειά του: «Το συναίσθημα ότι έγινα πατέρας και ότι θα ξαναγίνω δεν το φτάνει το NBA».

 

 

«Δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε σκληρά ως οικογένεια. Δεν ξέρω ποιο είναι το ταβάνι μου. Δεν ξέρω αν θα ξανακερδίσουμε αλλά ξέρω ότι αύριο θα σηκωθώ και θα πάω στο γήπεδο για προπόνηση» δήλωσε επίσης ο Greek Freak.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More