Ο Γιάννης Δρυμωνάκος μας συστήνει για πρώτη φορά τον αδερφό του – Δες πόσο μοιάζουν! (pics)

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Ειδικά στο Instagram, ο πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση διαθέτεις έναν “δυνατό” λογαριασμό, με σχεδόν 40 χιλιάδες πιστούς ακόλουθους, που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα. Ο Γιάννης, από την πλευρά του, φροντίζει να μη τους ξεχνά και να μην τους αφήνει ποτέ παραπονεμένους, αφού προσπαθεί όσο περισσότερο μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους, απαντώντας στα μηνύματα που του στέλνουν και στα ερωτήματα που του θέτουν, δημόσια ή ιδιωτικά.

Πριν μερικές μέρες, ο 35χρονος “Θαλασσόλυκος”, κατάφερε να βρει λίγο ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στο φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμά του και να κάνει μια απόδραση εκτός Ελλάδας. Έτσι, έφτιαξε τις βαλίτσες του, μπήκε στο αεροπλάνο και ταξίδεψε μέχρι την Αυστρία, προκειμένου να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες τους. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτός ο σκοπό του συγκεκριμένου ταξιδιού. Εκεί, ζει μόνιμα και εργάζεται τα τελευταία χρόνια ο αδερφός του, Αλέξανδρος, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Οι δυο τους είναι πολύ δεμένοι και στήριγμα ο ένας για τον άλλο, στα εύκολα και τα δύσκολα.

Ο Γιάννης, λοιπόν, τον συνάντησε μετά από αρκετό καιρό και, όπως φάνηκε από τις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό, απόλαυσε στο έπακρον την κάθε στιγμή που πέρασε μαζί του. Έκαναν βραδινές εξόδους, πρωινές βόλτες σε όμορφα μέρη, αλλά και “έσκισαν” τις χιονισμένες πλαγιές πάνω σε σανίδες του snowboard. Μάλιστα, όσες από τις γυναίκες followers του είδαν για πρώτη φορά τον Αλέξανδρο, ενθουσιάστηκαν μαζί του, καθώς είναι εξίσου γοητευτικός με τον αδερφό του, παρόλο που δεν του μοιάζει και πολύ.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More