Ο Γιάννης Κότσιρας σε μια σπάνια εξομολόγηση: “Με τον πατέρα μου είχαμε τσακωθεί για…”

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μουσικό Κουτί» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη βρέθηκαν καλεσμένοι ο Γιάννης Κότσιρας και η Ανδριάνα Μπάμπαλη. Εκεί ο γνωστός μουσικός μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής και τη σχέση με τον πατέρα του

“Έχω δουλέψει σε συνεργείο αυτοκινήτων, σε εργοστάσιο, σε οικοδομές…. Στο συνεργείο αυτοκινήτων που δούλευα ερχόταν ο Χρήστος Κωνσταντίνου, ο σολιστας. Έψαχνε έναν πιτσιρικά να βγαίνει στην αρχή του προγράμματος στο μαγαζί που δούλευε. Του είπε ο ιδιοκτήτης ότι τραγουδάω. Έκανα οντισιόν και είπα το “αετός χωρίς φτερά”. Και έτσι ξεκίνησα να τραγουδάω» είπε αρχικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Στη συνέχει ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντέδρασε ο πατέρας του όταν του ανακοίνωσε την απόφασή του να γίνει τραγουδιστής περιγράφοντας μάλιστα και ένα άγνωστο περιστατικό.

«Με τον πατέρα μου είχαμε τσακωθεί για αυτό το θέμα. Υπήρχε η υποψία ότι θέλω να δουλεύω βράδυ. Δεν ήθελε ο γιος του να γίνει “μουσικάντης”. Τότε του είχα πει “κάποια μέρα θα πληρώνεις για να με ακούσεις”. Ψωνάρα από μικρός.. Κι έτσι έγινε. Μετά από κάποια χρόνια ήρθε στο “Περιβόλι του Ουρανού” που τραγουδούσα και ζήτησα να του στείλουν τον λογαριασμό και πλήρωσε. Την επόμενη μέρα με αυτά τα χρήματα πήγα και του πήρα ένα κοστούμι» είπε χαρακτηριστικά.

 

Read More

And More