Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε για όλα…

Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε για όλα… | tlife.gr

Ευγενής όπως πάντα, ευδιάθετος όπως πάντα, χαμογελαστός όπως πάντα και πάνω απ ΄όλα ; Ψύχραιμος όπως πάντα, ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε στην καθημερινή εκπομπή του Star , «Πρωινή Μελέτη» , με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα …Και όταν λέμε για όλα, εννούμε φυσικά πάντα, για όλα τα τηλεοπτικά σχέδια και πλάνα που καταστρώνει αυτή την εποχή.

Βλέπετε, ο γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ποτέ δεν του άρεσε να μιλά για τα προσωπικά του, ποτέ δεν το έκανε, οπότε είναι και αδύνατον να το κάνει τώρα, που διανύει αναμφισβήτητα και μία δύσκολη προσωπική περίοδο. Ο Γιάννης Λάτσιος μπορεί να δουλεύει στον θορυβώδη και ώρες – ώρες εκκωφαντικό κόσμο της τηλεόρασης ,όμως, ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και αυτό φαίνεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.

Ετσι ,λοιπόν, ο Γιάννης Λάτσιος μας αποκάλυψε τα εξής :

Οχι, δεν το μετάνιωσε που αποφάσισε μετά απο τόσα πολλά χρόνια δουλειάς πίσω απο τις κάμερες ,να κάνει φέτος την έκπληξη και να βρεθεί και μπροστά, μέσα απο το «Dancing with the stars».

Οχι, ο Ηλίας Ψιννάκης δεν έχει δεχτεί πρόταση απο τους Αντεννικούς για να κάτσει και στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής του «X-Factor». Το κανάλι δεν θέλει να …μπερδεύει την «τράπουλα» και να …ανακατεύει τα πρότζεκτ που φιλοξενεί.

Οχι, ο Ηλίας Ψιννάκης δεν έχει δέχτεί πρόταση απο τους Αντεννικούς για να αναλάβει την παρουσίαση πρωινάδικου τα Σαββατοκύριακα.

Η κριτική επιτροπή του «X-Factor» υπάρχει η θέληση να παραμείνει ίδια και απαράλαχτη και του χρόνου ,χωρίς …προσθαφαιρέσεις !

Το «Ράδιο Αρβύλα» εννοείται πως συνεχίζει κανονικά – κανονικότατα την πορεία του στην βραδινή ζώνη του καναλιού απο Οκτώβρη, πατώντας μάλιστα ακόμα περισσότερο το …γκάζι !

Η Ευγενία Μανωλίδου δεν έχει δεχτεί καμία απολύτως πρόταση που να αφορά στην παρουσίαση πρωινού, ψυχαγωγικού προγράμματος τα Σαββατοκύριακα.

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» εννοείται πως θα πάει και του χρόνου, όπως επίσης εννοείται και το «Dancing with the stars».

READ more